Голф 4 1.6 101 палене ?
Голф 4 1.6 101 палене ?
Здравейте, проблема с паленето се получи вчера с ГИ е. Оставям я вечерта, през другото време нямам никакви проблеми пали, върви перфектно, само че днеска на сутринта колата не запали от първия път ( обръщах на газ, бензин не иска просто върти, върти ) тъка на 5тия път запали и през целия ден нямах абсолютно никакви проблеми с нищо. Интересно е, че днеска пак по същия начин не запали сутринта чак от 5тия път, просто я оставих 1-2 мин. да си почине и запали в последствие. Интересно е, че като не иска да пали и аз задържам стартера и след 6 секунди въртене ми излиза на дисплея иконката за маслото и започва да пиука. Проверявам маслото малко под средата е ( ще долея като се прибера ), също тъка и течността в радиатора ми е намаляла доста, сега ще я напълня, но ми казаха, че това няма нищо общо с това дали пали или не пали колата. Моля кажете мнения, какво да правя. Колата е в мен от 3 седмици и много и се радвам и сега ми излезе този проблем с паленето...
Re: Голф 4 1.6 101 палене ?
Днеска пак същото, колата вечерта я оставям пред нас и на обяд отивам да я запаля и запали пак от 5-6 път, през другите пъти само върти стартера и не иска да захапе. Все едно е нещо задавена ли не знам. Това ми се случва колата като постой без да се пали към 12 часа. През деня като си я карам по работа и в града няма никакви проблеми, пали си перфектно както си беше до сега. Само този проблем сутрин ми се получи от 3 дена и е само сутринта (първото запалване). Моля кажете какво да правя?
- radotom
- Модератор
- Автомобил: Passat B6
- Двигател: CBBB
de6ko написа:Моля кажете какво да правя?
Ами закачаш я на диагностика (VAG-COM или по-добро) и тя колата сама ще си каже какво да правиш

Добре, чета из форума и хора с подобни проблеми с паленето на диагностика нищо не излизало. Има по горе тема и гледам, че са посъветвали момчето да смени реле 30, бобина ?
- radotom
- Модератор
- Автомобил: Passat B6
- Двигател: CBBB

Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”