Венто 1.6 ABU - съединител комплект

Техническа и сервизна информация за Golf, Vento, Jetta и Bora
TURBO_TERLIK
Автомобил:
Двигател:

Венто 1.6 ABU - съединител комплект

Мнениеот TURBO_TERLIK » Съб 11 май 2013 12:55

Здравейте Колеги,

Имам малка чуденка. Купих си днес комплект съединител ЛУК, чисто нов. Прибрах се в къщи и реших да го разгледам по-обстойно.

Направи ми впечатление че на феродото в металната част е гравирано Valeo, отпред и отзад. А на самият диск е маркирано като ЛУК, както феродото така и металната част, но не е гравирано (стои като щамповано). Прегледах и притискателя - на него в метала е гравирано ЛУК и всичко е ок.

Ходих до магазина за авточасти, но от там ми казаха че така било нормално и дори и да поискали друг, той щял да бъде същият.

Чувал съм че не е добре да се слагат феродо и притискател от различни марки. Въпроса ми е да сглобявам ли колата с този комплект или да отивам да го сменя за друга марка?

Потребителски аватар
teddy
Автомобил: golf 4
Двигател:

Re: Венто 1.6 ABU - съединител комплект

Мнениеот teddy » Съб 11 май 2013 13:36

не виждам, къде има проблем. Най-интересното според мен е, че не е трябвало да обръщаш толкова внимание на надписите. Да не би случайно да си помислил, че това което си взел е направено в заводите на Валео и Лук?

TURBO_TERLIK
Автомобил:
Двигател:

Re: Венто 1.6 ABU - съединител комплект

Мнениеот TURBO_TERLIK » Съб 11 май 2013 16:04

Нямам проблем, просто се замислих защо пише 2 различни неща. Дето викаш то си е до качеството. Ама няма и какво да се чудя, за 180 лева толкова.

темата е за триене

Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”