Поставяне на Хидравлика на Голф 2
Поставяне на Хидравлика на Голф 2
поради липса на хидравлика заради предишния собственик( като говоря за него употребявам често думата ПАЛАЧОР) ,разбиването на реиката и офертата за 180 лв комплект хидравлика(маркучи, помпа, реика, стоика, казанче,всички болтове и гаики,шаиба на хидравликата+тази на водната помпа) се реших да сложа хидравлика, не беше никак лесно и след като изчетах всички теми във форума пак срешнах затруднения, както и да е всичко се оправи , Остана само наи сериозния проблем Усукването на ремъка на хидравликата, Шаибата на двигателя и тази на водната помпа са на една линия, а тази на хидр. помпата идва 4 милиметра по надясно и усуква ремъка. Какаво да направя????
Последна промяна от ta6koo на Съб 09 юни 2007 19:13, променено общо 1 път.
- Me4ev_77
- Автомобил: Audi A4
- Двигател: AWT 2001
Наистина кофти колега.Аз на моята само че голф 3 исках да и сложа също хидравлика,понеже е 1.4 АБД мотора някои нямат,с "15 карам и малко кофти паркирането,но свикнах.Сега не съжалявам,че не опитах да си сложа хидравлика заради евентуалните проблеми,а и ми казха,че ще излезе около 450-500 лв.
.При тебе наистина незнам

- marto890424
- Автомобил: Golf 2
- Двигател: KR Pl 89
Re: Поставяне на Хидравлика на Голф 2
Искам да попитам за евентуални проблеми и аз ще слагам хидравлика на моита двоика хидравликата я взех от джета всичко изглежда еднакво дали ще имам вашите проблеми
Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”