оборотите на голф 4 1.8т
- VR6vwVR6
- Автомобил: 1.6T
- Двигател:
оборотите на голф 4 1.8т
карах я около 10-15 км в града загря около 90 градуса и ми направи впечатление че оборотите на свободен ход ми играят леко 900+ ако някой е имал същия проблем нека пише?та дали е нормално може ли да е от бензина?
Re: оборотите на голф 4 1.8т
Трябва да си изчистиш дросела с кореселин или някакъв друг обезмаслител, разтровител или нещо от сорта, след което трябва някой да ти я качи на ваг ком за да изчисти грешката "mixture adaptation valve" и да ти направи адаптация на дросела. Някой казват , че ако я оставиш за 5-10 мин да работи на празен ход сама се адаптирала , но при мен не помогна .Също и извънградско като караш с постоянна скорост дълго време , но отиди след интервенцията при някой с ваг-ком
-
- Серпентина с турболатор
- Автомобил: VW Golf IV GTI
- Двигател: 1.8T AGU 2000 185hp
При мен се е случвало от кофти бензин.
- VR6vwVR6
- Автомобил: 1.6T
- Двигател:
и аз така си мисля колега сега ще изчакам да ми светне лампата и ще заредя от OMW 100 да видим какво ще се получи.
- S_T_I_N_G
- Автомобил: GOLF 4 1.8 T
- Двигател: AGU GU GU GUUUUUU
Здравей колега :)
Ако чистиш дросела после адаптацията е следната :) караш колата нормално около 60-100 километра и се адаптира сам :) Аз си бях махал акумулатора и после бях голяма паника покарах и се адаптира и всичко е точно :) За грешката да се изчисти да .
А и колата ти е предполагам 1.8 Т а не 1.6т :) (Автомобил: 1.6T )
Поздрави :)
Ако чистиш дросела после адаптацията е следната :) караш колата нормално около 60-100 километра и се адаптира сам :) Аз си бях махал акумулатора и после бях голяма паника покарах и се адаптира и всичко е точно :) За грешката да се изчисти да .
А и колата ти е предполагам 1.8 Т а не 1.6т :) (Автомобил: 1.6T )
Поздрави :)
Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”