Проблем с табло на голф 2.
- Stojan
- Автомобил:
- Двигател:
Проблем с табло на голф 2.
Здравейте! Попадна ми таблото в ръцете ми, 2 букси 87 година GT с МФА, наскоро и днес се хванах уж да сменя каквото мога, но засечка. По принцип дясната страна на таблото не свети, вети само лявата. Иска ми се да сложа диодно осветление, както в темата в раздела "направи си сам". Друго, което забелязах е, че я няма крушката, която осветява МФА-ато. Дупката стои празна, но не знам дали е била там преди или съм я закачил някъде да е паднала. Мисля ако намеря такава пластмасова буксичка, в която се слага крушката да сложа 1 там за всеки случай. Основния проблем, който възпрепятства слагането на диоди или дори поне да сменя гадната зелена бленда, е че горе бялата част на таблото не мога да я махна. Споена е с долната част на таблото с разтопена пластмаса, не знам само при мен ли е или е при всички така. Реших да не бързам да напъвам да взема да счупя таблото и да пусна първо е темичка. Ето как изглежда въпросната история:

- XPLOD119
- Автомобил: Seat Ibiza
- Двигател: Asz 2005г
Re: Проблем с табло на голф 2.
Колега при всички табла на Голф 2 е така споена осветителната основа внимателно можеш да премахнеш това което е стопено и след това да го залепиш с някакво лепило за пластмаса
- toshara
- Автомобил: MK2 Golf
- Двигател: GTI PB 1990
Re: Проблем с табло на голф 2.
To си личи къде е споено-черните точки.Разтопяваш с поялника,вадиш и после пак запояваш поялника.Аз така съм направил и нямам проблеми 

Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”