Здравейте. Интересува ме заслужава ли си следния голф, ето обявата - http://www.cars.bg/c317992
Ще се кара от млад водач, следователно не се търси кой знае какъв вървеж. Въпреки това мисля, че си е нормална количка, върви добре, гори малко и не скъпа за поддръжка. Интересува ме конкретната обява, ако видите нещо съмнително по колата моля да споделите, че ще се гледа скоро. На таблото се виждат ~ 255 000 км. , което ме навява на мисълта, че ако са реални е доста добре, освен това голфа е 97г. (ако наистина отговаря на написаното). Какво точно представлява това Рабит, понеже не виждам да има кой знае какви екстри.Също колко ще ми стъпи едно първоначално обслужване? Въобще всичко, което ще споделите ще е от полза ще се радвам да споделите ! Благодаря предварително и се извинявам, ако темата не е зададена по най - правилния начин и на най - правилното място, поздрави.
Gofl lll rabbit 1z мнения ?
-
- Автомобил: vw golf3 GTI
- Двигател: ADY 1995
Re: Gofl lll rabbit 1z мнения ?
Колега голфа е хубав.Първоначално обслужване около300 лева -говорим за ремъци масла филтри +около100 работа Според мен колата си заслужава 

-
- Автомобил:
- Двигател:
Здравейте , рабит от английски заек , гледам оприличават заека с турбината , незнам дали зайчето на маската е заводско , но ако е завадско най вероятно би трябвало да има някой отличителна екстичка , както голфарите ГТД , буквата Г обозначава интериорните и екстириорните екстри на голф 2 и 3 .
- joker
- Автомобил: Golf 3 Variant _Golf4 Variant
- Двигател: 1800 ABS _1900 TDI AHF
ivansa78 написа:Колега голфа е хубав.Първоначално обслужване около300 лева -говорим за ремъци масла филтри +около100 работа Според мен колата си заслужава
Според мен ...поне 1000 лв,ако не излезе някой скрит капан....от 1997 г не са 192 000 км.а поне двойно...16 г х минимум 25 000 г????...в най-добрият случай.Това означава цялостно обслужване на ходовата част(амортисьори,селенови втулки,тампони на амортисьорите),тампони на ДВГ,щателна проверка на цялата ел.инсталация ако не искаш да се запалиш и т.н.
Реално под 1000 лв допълнително няма как да паднеш.Колата ще ти струва около 3500(оптимистичен вариант) до 4500(песимистичен вариант)...ти си прави сметката.
Отделно,ако те изненадат корозиите под пластмасовите вежди.
Апропо,като шофьор с 33 г стаж да кажа и друго...защо всички мислят,че неопитните и млади водачи трябва да карат стар и грохнал автомобил???Така стават най-големите бели на пътищата.Иначе така се трупа и опит,но някой трябва да го предаде...
Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”