здравейте колеги! колата ми е golf3 1995 ady мотор, проблемите му са според мен няколко, но да караме по ред. когато купих колата имаше обикновенна газова уредба която на високи обороти гърмеше и преди да я махна от колата успя да ми направи беля, при един от поредните гръмове, колата ми угасна напълно и след като отново нагласих маркуча от дросела към филтъра които се вадеше при гърмежи, в движение се усещаше придърпване и забавени реакции след натискане педала на газта. на другия ден на студен двигател не запали, запали с газ и както си махнех крака от газта така изгасваше. държи към 200-300 оборота и при опит за потегляне изгасва ,дори да тръгнех на 2000 оборота. относно предприетите от мен мерки ! качвах го на диагностика,не знам каква но не е специализирана за ВАГ, не показва да има каквато и да била грешка?

(първия ми безгрешен голф в живота)

по съвети и по прочетено от тук от там и по преценката проба грешка съм сменявал до сега следното:
термо датчик, дебитомер, стъпковото с дросела целия кюп, реле 30,(с такива от автоморга), горивен филтър. кабели на свещи нови, свещи нови. след като позагрее колата държи 900 оборота, обаче в движение си остава придърпването и забавените реакции на ускорение? ако някои колега има идея или е имал подобен проблем ще съм му благодарен да сподели!