Здравейте колеги,
извинявам се предварително за този глупав въпрос...но.....не какво сигнализирва този индикатор?
Свети ми от днес....досега не е правил проблем и не знам от какво точно да се притеснявам сега:)
Благодаря Ви предварително:)
индикатор табло Голф 4
-
- Автомобил: VW GOLF 4
- Двигател: ahf 1999
Re: индикатор табло Голф 4 TDI
Toshko83 написа:Здравейте колеги,
извинявам се предварително за този глупав въпрос...но.....не какво сигнализирва този индикатор?
Свети ми от днес....досега не е правил проблем и не знам от какво точно да се притеснявам сега:)
Благодаря Ви предварително:)
това е еарбега
- Toshko83
- Автомобил:
- Двигател:
хмммм до днес колата беше на ремонт....оправяха каквото имаше....ръчна спирачка....климатик,тампони и т.н.....но къде ли са бутнали,че да се включи това....
- niki1_j
- Автомобил: Golf MK IV
- Двигател: ASZ
- Контакти:
Ако са сменяли жила на ръчната и са местили седалките напред-назад може някоя от буксите под седалката да се е разместила. Проблемнi са, особенно на тези, на които седалките им са прани с пароструйката.
-
- Автомобил: Golf 4 1.9TDI 110hp
- Двигател: AHF 2000
Колега това не трябва да те притеснява. Аз един ден без да искам пипнах кажелите под шофьорската седалка и след това като запалих колата ми светна тази лампичка, но така и не изгасна сама. Майстора ми закачи колата с лаптоп, изчистя грешката и каза, че всичко е наред. След няколко стотин километра пак ми светна. Тогава говорих с него и с още няколко човека. Пак ми закачиха колата, и ми казаха, че проблема е под предна дясна седалка. Буксите клеясвали и давали грешка, затова свети крушката на таблото. Казаха ми да напръскам буксата под седалката със контактен спрей и да отида да ми изчистят грешката. Напръсках я, но така и не ми се дават 20 лева само за това и си я оставих да свети.
Вече 2-3000 км си карам така
. Като събера пари ще отида да ми чистят грешките и да ми сменят едни тампони, че са като симфония
.
Вече 2-3000 км си карам така

- niki1_j
- Автомобил: Golf MK IV
- Двигател: ASZ
- Контакти:
Re: индикатор табло Голф 4
Еми да, но щом свети има проблем. Не дай си боже да се наложи и може да няма парашут. Да не се налага де. Той и ABS-a като свети не е проблем да се кара така, ама все пак :)
-
- Автомобил: Golf 4 1.9TDI 110hp
- Двигател: AHF 2000
Съгласен съм.
-
- Автомобил: Golf 4 1.9 TDI PD - 2002
- Двигател: 74 kW AXR
Както казаха колегите - това е индикатора за въздушната(те) възглавница. Светенето на този индикатор означава не работещ AIRBAG. Причините за това са най - различни. Не е проблем да караш така (не пречи на работата на колата) но е желателно да отстраниш проблема. Проблема се решава чрез компютърна диагностика.
Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”