та значи незнам кога как и защо но в един момент чувам ззззз нещото като късо оборотомера, скоростомера и лампичките(масло, акумулатор) светват и колата ми гасне!!!! (представете си при изпреварване). Значи карам я от 6 месеца случвало се е 5-6 пъти. от какво може да е??
ААМ, имобилайзер, AC
VENTO проблем
- slavcata
- Автомобил:
- Двигател:
Re: VENTO проблем
by pavlov написа:та значи незнам кога как и защо но в един момент чувам ззззз нещото като късо оборотомера, скоростомера и лампичките(масло, акумулатор) светват и колата ми гасне!!!! (представете си при изпреварване). Значи карам я от 6 месеца случвало се е 5-6 пъти. от какво може да е??
ААМ, имобилайзер, AC
Някое реле колега.Трябва да се разтаршуваш под таблото.

- radotom
- Модератор
- Автомобил: Passat B6
- Двигател: CBBB
Проблема ти, колега, е, че както разбирам, не го прави постоянно!
Това е най-гадното за правилно диагностициране.
Единствения вариант е-ровиш здраво и търсиш потъмняла от нагряване изолация на кабел (или направо стопена вече). Малко нещо ме съмнява да е от реленце, но... възможно е.
Можеш ли да си спомниш, ама точно, дали при този последен случай, когато е загаснал при подаване на мигач си бил навил вече волана? Т.е., дали колата се е била наклонила, раздрусала и тн? Ако си 100% уверен, че не е имало друсане или накланяне, провери по тази верига, за мигача.
Късмет!, още повече, че за такива случайни повреди ще ти рябва...

Единствения вариант е-ровиш здраво и търсиш потъмняла от нагряване изолация на кабел (или направо стопена вече). Малко нещо ме съмнява да е от реленце, но... възможно е.
Можеш ли да си спомниш, ама точно, дали при този последен случай, когато е загаснал при подаване на мигач си бил навил вече волана? Т.е., дали колата се е била наклонила, раздрусала и тн? Ако си 100% уверен, че не е имало друсане или накланяне, провери по тази верига, за мигача.
Късмет!, още повече, че за такива случайни повреди ще ти рябва...
- by pavlov
- Автомобил:
- Двигател:
няма начин колата да е била наклонена защто аз чаках на крастовище и си викам ай си подам мигача и bzzzzz , но не изгазна , и продължава bzzzz та махам контакта давам пак след 3-4 сек и пак бззз
махам контакта и изкчаквам 15-20 сек при което се вкл имобилайзера блокира незнам си кво. Върта ключа изкл имобилайзера и
всичко пак си е 6
та така отворен съм към всякви предложения
махам контакта и изкчаквам 15-20 сек при което се вкл имобилайзера блокира незнам си кво. Върта ключа изкл имобилайзера и

та така отворен съм към всякви предложения
Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”