Golf 3 97г. - светлини за мъгла, мигачи,габарити и аварийни
Golf 3 97г. - светлини за мъгла, мигачи,габарити и аварийни
здравейте колеги имам един странен проблем със светлините на голфчето... Забелязах го преди известно време.Моля за малко помощ...Като включа габаритите всичко е ок,но като пусна аварийните светят само отпред ...но заедно с тях мигат и габаритите а отзад мига всичко с изключение на аварийните като се редуват стоповете и светлините за мъгла ....мигачите отзад мигат само ако фаровете са изключени...а стоповете изобщо не работят ..Всички крушки са здрави в смисъл няма изгорели....аа-а-а и за да е пълна пародията когато работи с пуснати фарове и е на задна скорост вадя ключа и продължава да работи докато не спра фаровете или не освободя от задната ....Съсипаха ме от фишове за 3 дни....Моля ако някой може да ми помогне,да го направи след няколко дни ми се очертава пътуване и не мога да рискувам така ...благодаря предварително :)
Последна промяна от Найденов на Вто 25 юни 2013 13:11, променено общо 1 път.
- megatone
- Автомобил: Golf 3 1.8 ABS
- Двигател:
- Контакти:
Re: проблем със светлини за мъгла,мигачи,габарити и аваиини
Масата в левия стоп е нагоряла и не прави добър контакт. Запои си един кабел директно на пистите в стопа, свържи го към купето и си готов.
Re: Golf 3 97г. - светлини за мъгла, мигачи,габарити и авари
гледах я тая маса вчера обаче всичко изглежда ок....тя си е хваната с болтче няма нагоряло или клеясало....вече си мисля дали не е от ключа за фаровете...
Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”