Как е като разход-с газов инжекцион?
слабости?
подръжка?
за 75к.с. и пуснат климат,носили си дрейте ?

климатроника как е като ядове?
Ще съм Благодарен на точни и прецизни мнения от хора който имат/има ли са такива

Не че го хваля,но не по малко се чупи от разни други мотори на Голф 4,просто идва малко слабичък за това купе.От четри године се возя с такъв Голф и нямам оплаквания,според мен става,но всеки си хвали стоката.Ако питаш мен,ако намериш запазена и гледана взимай каквато и ще да е .Сега ще почнат едни локуми колко бил лош двигателя,колко се чупел и т.нPencp написа:Според мен,бягай надалеч от него...!
ceko84 написа:Не че го хваля,но не по малко се чупи от разни други мотори на Голф 4,просто идва малко слабичък за това купе.От четри године се возя с такъв Голф и нямам оплаквания,според мен става,но всеки си хвали стоката.Ако питаш мен,ако намериш запазена и гледана взимай каквато и ще да е .Сега ще почнат едни локуми колко бил лош двигателя,колко се чупел и т.нPencp написа:Според мен,бягай надалеч от него...!Колега ако те интересува нещо за Голф 4 1.4 16V питай.
fenomen_oc написа:А да питам къде е този маркуч за картерни газове?? Че и моя въздушен филтър се омаслява много лошо?
Моля те, дефинирай по-точно "нормална скорост". 7.5/100 извънградско е много висок разход за 1.4, било то и в купето на Г4.boyan.chav написа:... извънградско с нормална скорост на дълъг път пада до 7,5л/100км. ...
Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 69 госта