голф3 2е мотор 115 коня колата гори като ламя
- tupac
- Автомобил: golf3 gti
- Двигател: 2e 1993
голф3 2е мотор 115 коня колата гори като ламя
здравеите,колата ми е голф3 2е мотор 115 коня имам следния проблем-колата гори като ламя 17-20-24 газ и 20 и нагоре бензин ,сменени са бобина че изгоря от въртене,свещи,дистрибуторна капачка,палец,ламда сонда,изпарител,проба с друг дебитомер от нормално хар4еща същия мотор кола,температурен дат4ик,датчик на радиатора,въздушен филтър. това е при нормално каране до 2000оборота представям си ако я настъпя.преди си гореше нормално с настъпване градско и с климатик макс.13лято.извънградско 9=10 зависи от карането на газ...на бензин макс.13градско с настъпване...при загрял мотор вадя температурния дат4ик колата работи без промяна,температурния дат4ик го купих преди 3 дни германски....незнам ве4е.....кажете някои добър маистор в пловдив 4е ми писна само да ми взимат парите за диагностика и газанализ и нищо.ходи на диагностика показа Ffff уж това било компа 02013 дебитомер0228пак за дебитомера като му меря стойностите са като в аутодата незнам с каква апаратура го гледа ама нещо ме съмнява бяха едни свръзки с обувки и така нататък..мен ме съмнява центровката ГОРЕ НА РАЗПРЕДЕЛИТЕЛНИЯ ВАЛ Е НА БЕЛЕГ БУТАЛОТО Е ГОРЕ ГМТ НА ПЪРВИ ЦИЛИНДЪР,РЕЗКАТА НА ДЕЛКОТО Е НА СРЕДАТА НА ПАЛЕЦА КАКТО ТРЯБВА ДА Е И ОТ ТАМ ПЪЛЕН КЕНЕФ ДРУГИТЕ НЕ ОТГОВАРЯТ НИ НА МАХОВИКА НИ НА КОЛЯНОВИЯ ВЪПРОСА МИ Е КАК ВЪРВИ ТОГАВА КОЛАТА. СИГУРНО ДОЛу ШАЙБАТА????НА КОЛЯНОВИЯ ЛИ НЕЗНАМ ВЕЧЕ някой в пловдив с кабел за ваг ком да видим поне грешките дали ще са същите
Последна промяна от IvanMan на Чет 15 авг 2013 5:17, променено общо 5 пъти.
Причина: Теми в техническите раздели не се трият!
Причина: Теми в техническите раздели не се трият!
-
- Автомобил: VW Golf 95 GTI 8V
- Двигател: ADY 95
Re: голф3 2е мотор 115 коня колата гори като ламя
моят е ADY и харчи 15 - градско ( мн жега му давам ) за това , не забравяй че е 2000 хиляди кубика , мисля че е нормално !
- mania
- Автомобил:
- Двигател:
Re: голф3 2е мотор 115 коня колата гори като ламя
0888 32 09 80 Емил Димитров. От как го познавам с това се занимава, а моята 115 откак я имам само той ми я прави и грешка няма. Сервизът е по пътя за митниците, ако не се бъркам след 3-тия светофар в дясно. Май се падаше точно преди едни линии.
Гарантирам за човека.
Гарантирам за човека.
Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”