Въпрос за ключ MK4
- golfmaniak666
- Автомобил: Golf 4 TDI
- Двигател: AHL
Въпрос за ключ MK4
Така имам ключ който е обикновен без дистанционно и прочие и днес си купих орегинален згаваем ключ от същия модел и година кола.Та аз знам че има чип без който не може да се запали но и купеният ключ го има въпросът ми е мога ли с него да отключвам и заключвам колата?мога ли да ползвам неговото дистанционно и този чип може ли да се обучи или прочие?
- Linkos
- Автомобил: VW Golf 1.8 T
- Двигател: AGU
Re: Въпрос за ключ MK4
Стига платката на новият ключ да е същата като оригиналната ти няма да има проблем .Отиваш при "печен" ключар ,изчита оригиналният и после го налива в новият (написах налива щото ми се пие бира
) .Успех

- golfmaniak666
- Автомобил: Golf 4 TDI
- Двигател: AHL
как да разбера дали е същата?
- Linkos
- Автомобил: VW Golf 1.8 T
- Двигател: AGU
Вариантите са два .....отиваш при ключара и той ти казва дали става или не става (препоръчителен вариант),или да отвориш ключа и да видиш платките дали са еднакви и дали си съвпадат по някакви номера . 

- cheatereye
- Автомобил: VW Golf III 1.6
- Двигател: AEA 1995
До колкото останах със впечатление, тук във форума има колега, който се занимава с такива щуротии
мисля, че ника му е Vag_activatorи може да ти помогне
Дори имаше тема тук, просто е потърси в търсачката, защото продаваше и ключове за различните модели коли.

Дори имаше тема тук, просто е потърси в търсачката, защото продаваше и ключове за различните модели коли.
Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”