От известно време индикаторът от картинката по-долу, намиращ се до ключа за светлините (Golf 3) свети леко, когато съм на задна предавка, а като че ли и не само тогава.
До колкото разбрах от руското ръководство това е индикатор за включена светлина за мъгла. Наистина тогава свети силно.
Но защо свети и при включена задна предавка? Нормално ли е това? Има ли някакви други случаи, при които светва този индикатор?
Индикатор за мъгла? свети при задна Golf 3
- lent
- Автомобил:
- Двигател:
Re: Индикатор за мъгла? свети при задна Golf 3
Явно лоша маса на някоя от задните светлини.Обикновено от това се получават такива ефекти.
- Dpop
- Автомобил: VW
- Двигател:
Г3 има обща маса на левия заден блок на стоповете и мигачите. Най-вероятно обувката на кабела и мястото където влиза е понагоряло/ръждясъло и не дава стабилна маса. Разкачи и почисти.
- kris11
- VW експерт
- Автомобил: VW Sharan 7M8
- Двигател: ADY_DBU_LPG LANDIRENZO OMEGAS
- Контакти:
За всеки случай огледай внимателно лампите за ЗХ, габарит , стоп.
- my heart iS iCe
- Автомобил:
- Двигател:
При мен на Г3 имаше подобен проблем, когато съм на задна скорост, премигва лампата за мъгла, и също така когато натисна спирачката пак светкаше индикатора за мъгла! Когато пусна педала на спирачката спираше! Оказа се от масата, намира се на задния десен стоп! Ако не можеш сам да я оправиш, иди на ел. техник ще вземе маса от друго място и си готов! 

my heart iS iCe написа:При мен на Г3 имаше подобен проблем, когато съм на задна скорост, премигва лампата за мъгла, и също така когато натисна спирачката пак светкаше индикатора за мъгла! Когато пусна педала на спирачката спираше!
Aбсолютно същото се получава и при мен.
Ще огледам масата. При мен десния габарит беше спрял да свети. Кабела нещо трябва да се е прекъсал и затова съм му пуснал нов кабел от левия.
Благодаря за бързите отговори!
Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”