VW Golf 4 2002 г. Скърцане на таблото
VW Golf 4 2002 г. Скърцане на таблото
Здравейте, колеги имам VW Golf 4 2002 година , не е проблем ,но мене лично много ме дразни . Празното място на таблото под поставката за напитки то се явява нещо като кутийка и барчето на скоростния лос напред кам таблото скарцат дразнещо кажете някаква идея как да оправя този проблем. Благодаря ви.
- S_T_I_N_G
- Автомобил: GOLF 4 1.8 T
- Двигател: AGU GU GU GUUUUUU
Re: VW Golf 4 2002 г. Скърцане на таблото
Свиквай не си само ти така :) и аз съм така ама какво да се прави :))
Ако намериш решение :) свиркай :)
Ако намериш решение :) свиркай :)
- JustSomeone
- Автомобил: VW Golf IV 1.6 16v 2002
- Двигател:
Това "скърцане" при мен се оказа от поставката за чашките. И аз имам Голф 2002-ра.
След като свалих поставката и покарах малко, от там не чух и звук
Свали я и виж дали ще има някакъв ефект.
След като свалих поставката и покарах малко, от там не чух и звук

Свали я и виж дали ще има някакъв ефект.
Не е от там ,защото като карам и задържам елементите ,които съм написал по горе в темата .
- adr3nalinchy
- Автомобил: Volkswagen Golf MK4
- Двигател: AGU
При мен пък това скърцане идва от жабката и от задната дясна врата... и е много дразнещо затова усилвам музиката малко повече за да не чувам скърцане 

- 6669
- Автомобил: VW Golf IV GTI TDI Exclusive
- Двигател: AHF 1999
Другия вариант е да сложиш спортно окачване, тропането на пломбите замаскира скърцането 

- nixs
- Автомобил: Golf IV
- Двигател: AHF HIGHL
При мен се появи едно неприятно скърцане от конзолата, на която е пепелника.
Ужасно много ми се вадят нервите, при всеки непредвиден звук в купето, така че нямаше как да остана безразличен и към този.
Тръгнах да си играя с козолата и веднага ми направи впечатление, че се движи прекалено свободно, след което установих, че има счупена щипка, съответно виновна за идиотското скърцане.
Вкъщи имам от ония кръглите изрезки, дето ги дават за крака на столове, да не драскат паркети и други повърхности. От тях изрязах малки правоъгалчничета, залепих ги така че да оплътнят свободния ход, съответно и да не се виждат разбира се.
И воала.
Ужасно много ми се вадят нервите, при всеки непредвиден звук в купето, така че нямаше как да остана безразличен и към този.

Тръгнах да си играя с козолата и веднага ми направи впечатление, че се движи прекалено свободно, след което установих, че има счупена щипка, съответно виновна за идиотското скърцане.
Вкъщи имам от ония кръглите изрезки, дето ги дават за крака на столове, да не драскат паркети и други повърхности. От тях изрязах малки правоъгалчничета, залепих ги така че да оплътнят свободния ход, съответно и да не се виждат разбира се.
И воала.

Здравейте, установих ,че ухото което е от страната на жабката то се хваща до климатроника отдолу ,е счупено там го оправих .
Кажете как да махна кутийката под поставката за чаши . Мерси .
Кажете как да махна кутийката под поставката за чаши . Мерси .
Последно избутана от Georgi.m на Вто 30 юли 2013 9:02.
Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”