Голф 2-карбуратор-проблема разрешен от Люси от кв.Орландоци.

Техническа и сервизна информация за Golf, Vento, Jetta и Bora
gogo gti
Автомобил:
Двигател:

Голф 2-карбуратор-проблема разрешен от Люси от кв.Орландоци.

Мнениеот gogo gti » Съб 03 авг 2013 22:29

Привет на всички фенове.карам голф 2 1.8 карбуратор-юбилеен модел 10 милионен.преди години се получи един проблем-т.е колата гаснеше при изключване от скорост.Закарах я на местен майстор,който ми каза че триточковия модул се е скапал и не работи.Разрешението е или нов(но е скъп)или занитване на оста която излиза от него т.е връзване с тел и така колата ще си работела и нямало да има проблем.Занити го с тел но работа се оказа съвсем друга,а именно запушено гърне-крайно.Карах така 2 години с този хубав вариант с тел,но зимата колата палеше като на 3 цилиндъра и цапаще свещи.От форума разбрах за Люси от кв.Орландовци обадих му се и го посетих-тъй като съм от Враца.Човека се занимава съвсем съвестно с проблема -махна телта и настрои карбуратора както трябва да бъде заводски.Оказа се че този триточков модул си работи.Останах очарован от Люси-много разбира,много е грамотен и търпелив.Откакто пипна колата-че аз не мога да я позная-върви доста по добре и гори с около литър по малко.Специални благодарности към Люси.Да си жив и здрав майсторе и работи все така добре и съвестно.Поздрави!

Потребителски аватар
vit_autosofia
Автомобил: Мерцедес W210 2002г
Двигател: 2700CDI
Контакти:

Re: Голф 2-карбуратор-проблема разрешен от Люси от кв.Орланд

Мнениеот vit_autosofia » Вто 03 сеп 2013 6:23

:th_up :vw_shamp

Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”