Голф 4 колебливи обороти и придърпване
Голф 4 колебливи обороти и придърпване
От доста време на сам колата има 2 проблема.Единия е при запалване на двигателя когато е топъл(смисъл спрял съм някаде за около час-два)и никога при студен,двигателя се тормози страшно много и в половината от случайте изгасва което понякога се случва и като я запаля повторно,и при третия път се зачудва за половин секунда и се нормализира,проблема се състои в играене на много ниски обороти 300-500.Втория проблем е когато примерно я вадя от гаража не съм я карал цял ден ,изваждам я оставям я запалена за около минута докато отида да заключа гаража и я чувам как пак се тормози като и играят оборотите но в по голям диапазон и гасне но изключително рядко ,разликата е там ,че м/у единия и другия случай има около минута преди да почне да се тормози двигателя при първия случай в момента в които завъртя ключа и започва една борба за живот а в другия случай паля я вадя я излизам да заключа и започва да става нестабилна за около 10тина секунди.И другия проблем е когато примерно съм на кафе за около час и половина 2 качвам се в колата паля и тръгвам и след около 60-70 метра започва едно зверско придърпване при което е невъзможно ускоряването и подаването на гас не върши никаква работа което пак е в рамките на 5-10 секунди след което всичко е нормално.Въпроса ми е това всичко един и същ проблем ли е и от едно и също нещо ли са или от различни.Колата от както съм я купил има проблем с Ламбда сонда и евентуално от там ли са проблемите ?Сондата е широко лентова колата е Голф 4 1.6 16в
- feniksgod
- Автомобил: VW Golf 4
- Двигател: AGU 1999
Re: Голф 4 колебливи обороти и придърпване
Диагностика..........
Ламбдата може вече наистина да е сдала багажа, НО все пак една диагностика. Ще ти даде най-точният отговор.
Ламбдата може вече наистина да е сдала багажа, НО все пак една диагностика. Ще ти даде най-точният отговор.
Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”