Проблема е следния: голф 3 гти 16v с климатроник, до днес имах проблем с климатроника не искаше да тръгне вентилатора в купето и съответно и компресора.Като го включа първоначално всички символи мигат след това си изписва външната температура и после изписва НЕ(на мястото на външната температура) и след като го изпише веднага тръгва вентилатора!
Това се оправи от само себе си и аз си нямам на идея как! Опитвах се да го закача на Vag-Com но не иска да се върже(като се свали управлението се връзва, но само с ABS и Airbag)с нищо друго!Също така стъклата ми се вдигаха с алармата и това вече не действа, а иначе си работят!Не знам дали има нещо общо но ми направи впечатление!
Всички букси са на мястото си но се случва нещо странно:
- щом дам на контакт целия дисплей мига около 15-20 сек.,перките се включват и като запаля компресора тръгва сам и работи постоянно(перки и компресор)без да съм го пускал от управлението, на дисплея пише Off!!!От управлението мога само да променям силата на вентилатора(в купето) и да го изключа, но не мога да изключа компресора(натискам Off вентилатора спира)но компресора не(продължава да си работи постоянно докато не изгася двигателя, както и да променям посоките на въздуха(показва ми на дисплея, че духа към стъклото но си духа към мен), същото е и с градусите(променям ги, но си духа само топло)!Единствения начин да изключа компресора е от бушона до казанчето за антифриза! Дали проблема е в самото управление или на друго място по веригата?
Забравих да добавя, че перките си работят нормално(и 1 и 2 степен) т.е. включват се на 92-93 градуса като загрее, като преди това съм извадил въпросния бушон за да не въртят постоянно и се пускат нормално, както съм написал!Поздрави на всички!

От понеделник тръгвам пак по мъките!