Здравейте колеги.
Колата е голф 3 1.8 на газ а проблема е следният;
Като е студена си пали наред газ,а след като я остави повече от 10 минути няма палене на газ,след като изтине след време пак си пали.
Днес ми се случи да ми направи този номер в Пловдив( за 2ри път)след като я паркирах.След което се прибрах на бензин я оставих в къщи без да докосвам нищо.След 3 часа пробвах да я запаля на газ,пали си без проблем.
Релето за газ/бензин си работи,клапана щрака,газ има ,ток има,общо взето всичко е наред.
Нека ако някой е има такъв проблем да сподели...не ми се хранят измислени майстори.
Не пали топла на газ
- vucata
- Автомобил: Ford Mondeo MK2
- Двигател: 1.8TD 2000
- Контакти:
Re: Не пали топла на газ
Моя го правеше това, след като колегите от форума ми казаха да сваля газовия клапан и да го почистя се оправи. Купи си филтърчето за газовия клапан, че аз не съобразих, а стария е дроб сърма направо....скоро ще купя нов филтър и ще свалям пак клапана....една шепичка мизерии изхвърлих...не ми се вярваше колко гняс имаше на магнита 

- cheatereye
- Автомобил: VW Golf III 1.6
- Двигател: AEA 1995
Re: Не пали топла на газ
Хубаво е на всеки 10 000 км. да се сваля филтъра на газовият клапан и да се почиства от графитните налепи и боклуци, както и филтърчето да се смени, все пак не струва повече от 2-3 лв.

Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”