Много ще съм Ви благодарен, ако някой помогне и каже линк за упътването (manual-а) на Golf III GT 1.6 101к.с. Става въпрос за оригиналната книжка, която би трябвало да върви с новата кола. Използвах търсачката на форума, но така и не намерих. Единствено в един от руските сайтове попаднах на няколко (малко на брой) сканирани страници от въпросния MANUAL в PDF формат или отделни картинки JPG. Ако някой знае нека помогне...
Благодаря предварително!

Упътване за Golf III GT 1.6 101к.с. ?
- Kaizer Soze
- Monseigneur
- Автомобил: Dacia Sandero Stepway
- Двигател: 2017
- Контакти:
-
- Автомобил: vw bora
- Двигател:
- stanimir
- Автомобил:
- Двигател:
Колеги, да ви питам, защо никога, никъде в този(горепосочения руски)или ДРУГИ саитове не намирам изобщо инфо за Голф 3 , 1.9 ТДИ??
Толкво али е "рядка" тази лимузина на времето, какво става?
Просто информативно ме интересува.
Ясно е,че на Бг скоро няма да има ъпутване или какво да е инфо за голф,ама.......поне в чуждоезичните сайтове да са ПО-изчерпателни,а?
Толкво али е "рядка" тази лимузина на времето, какво става?
Просто информативно ме интересува.
Ясно е,че на Бг скоро няма да има ъпутване или какво да е инфо за голф,ама.......поне в чуждоезичните сайтове да са ПО-изчерпателни,а?
- brabus
- R-циклопедист на VW
- Автомобил: Golf II GTI PB A4 Avant 1.8 TQ
- Двигател: 1991 2003
- Контакти:
http://www.volkswagen.msk.ru/index.php?p=page02
натисни Контрол + F и напиши просто AFN и виж, че има инфо, това че не е на Голф, а е на Пасат или Шаран това не променя двигателя.
натисни Контрол + F и напиши просто AFN и виж, че има инфо, това че не е на Голф, а е на Пасат или Шаран това не променя двигателя.

Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”