Болтове за стоманени джанти на Bora?
Болтове за стоманени джанти на Bora?
Здравейте, интересува ме какви са стандартните болтове за стоманена джанта на Бора. Взех колата с алуминиеви джанти монтирани с конусни болтове M14x1.5 L27 C A17 якост 10.9. Същите болтове не ми пасват добре на стоманените джанти и резервната гума. Това L27 го измерих с шублер 27мм дължина на резбата, като при алуминиевите се навиват 9 резби около 14мм, при налагане на стоманената джанта болта стърчи с още около 2мм които трябва да се навият. Ясно е че болтовете трябва да са сферични т.е. М14x1.5 R A17 но се чудя каква е правилната дължина L, мисля си за 25мм евентуално, но до извода стигнах с мерене с конусен болт което може и да ме е заблудило.
-
- Автомобил: BORA 1.6 16V
- Двигател: AUS 2000
Re: Болтове за стоманени джанти на Bora?
Утре вечерта ще развия и ще пиша.

- aliyatin.com
- Автомобил: HONDA CR-V
- Двигател: 2008
Размерът е правилен.L27 M14*1.5R A17-сверични.Имам и лети и стоманени джанти .Не сменям болтовете!
Ясно, търся болтове L27 M14x1.5 R A17.
Какво ви е мнението за българските производство на ЕТЕ, във форума четох мнения в двете крайности от хубави до боклук. Мисля да наобиколя автоморгите там поне ще са оригинални макар и използвани, а и на приятна цена отколкото да купувам нови произведени от незнайно кой със съмнително качество.
Какво ви е мнението за българските производство на ЕТЕ, във форума четох мнения в двете крайности от хубави до боклук. Мисля да наобиколя автоморгите там поне ще са оригинални макар и използвани, а и на приятна цена отколкото да купувам нови произведени от незнайно кой със съмнително качество.
- aliyatin.com
- Автомобил: HONDA CR-V
- Двигател: 2008
http://www.etebg.com/Аз си купих секретни от тук!Правят всякакви и са добри!
Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”