Здравейте колеги!
Днес по най-тъпия начин си прецаках дясната предна врата при обратен завой, след като се оказа, че вратата не е добре затворена.
Съответно тя се отвори и увисна. В момента при леко повдигане може да се затвори, но очевидно нещо не е ок. Огледах внимателно, но не видях нито да има нещо счупено, изкъртено или каквото и да е.
Дали някой е имал подобен случай и може да ме насочи къде точно е проблема, за да се опитам да го оправя.
Колата е VW Golf 3, 97-ма година.
VW Golf 3, 97-ма Увиснала врата
-
- Автомобил:
- Двигател:
Re: VW Golf 3, 97-ма Увиснала врата
Най- вероятно ще трябва да развиеш 4 болта,на пантите откъм колоната и да си наместиш вратата,торкс 45 по спомен.Колкото и лесно да изглежда,съвсен не е така,защото болтовете са трудно достъпни с конвенционален инструмент!Поддала ти е вероятно горната панта,а тя е особено "ювелирно" окачена,или калника долу,или "къстъм" ключе,както аз съм си направил,ще кача снимка в темата...
- ninkotv
- Автомобил: [Golf 2] [Tiguan 5N] [Audi A3 8L]
- Двигател: [HK 1983] [CBAB 2010] [AGN 1999]
Re: VW Golf 3, 97-ма Увиснала врата
Имах провиснала врата, само че на голф 2. Реших проблема с една щанга като запънах пантите от вътрешната страна, докато ги върна в нормално положение. Не знам на тройката дали ще стане по този начин.
Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”