Привет колеги,
Имам следният проблем с перките.Бушона ми гори,като го сменя перките се въртят постоянно на 1ва степен дори и при спрял двигател. А преди да стане това вобще не се пускаха. Не зная какво става ако може някои да помогне ще съм много благодарен.
Климатика не ми работи нямам радиатор и съм извадил буксата от компресора,може ли от там да идва проблема.......
перки на радиятора на Голф 3 ГТИ 2000
- zfa159
- Автомобил: Mitsubishi Outlander + B4 Syncro
- Двигател:
- Контакти:
Re: перки на радиятора на Голф 3 ГТИ 2000
Климатика започва да пуска перките,чак след като е запалена колата, преди това той няма отношение.
Перките се пускат от още 2 неща - датчика на главата (един с един кабел при колектора) и датчика на радиатора.
Като смениш предпазителя и тръгнат перките,виж при откачането на кой датчик ще спрат. Ако не спрат при откачени и двата датчика - или проблем по кабелите или в управлението (което седи под разширителния съд).

Перките се пускат от още 2 неща - датчика на главата (един с един кабел при колектора) и датчика на радиатора.
Като смениш предпазителя и тръгнат перките,виж при откачането на кой датчик ще спрат. Ако не спрат при откачени и двата датчика - или проблем по кабелите или в управлението (което седи под разширителния съд).

Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”