голф 3 проблем с ел.стъкла
- mitaka_dobrich
- Автомобил: VW Golf 3
- Двигател: 1.8 90hp 1995
голф 3 проблем с ел.стъкла
Здравейте, колеги ! Взех един голфец 90 коня 1.8 бензин/газ. Предните 2 стъкла са с ръчка и ЕЛ. Обаче ЕЛа нещо не иска да работи. Млад шофьор съм. Някой може ли да ми каже от къде да почна да търся проблема ? Благодаря и весело изкарване на празниците !
- drago_tr
- Автомобил: Passat B5 Audi A4B6
- Двигател: AFN AVB
Re: голф 3 проблем с ел.стъкла
Здравей.
Може да почнеш да го търсиш от търсачката. Има доста теми за тези ел стъкла. Ако не намериш решение...драсни тук и ще помогнем с каквото можем.

Като за начало...провери си маншоните на вратите и виж вътре в тях да се не е скъсал някой кабел.
Може да почнеш да го търсиш от търсачката. Има доста теми за тези ел стъкла. Ако не намериш решение...драсни тук и ще помогнем с каквото можем.

Като за начало...провери си маншоните на вратите и виж вътре в тях да се не е скъсал някой кабел.
-
- Автомобил: VW Golf 3
- Двигател: 2.0 GTI 115 1994
Re: голф 3 проблем с ел.стъкла
Колега щом са сложени ръчни машинки значи предни собственик се е побъркал от ел.машинките и за това е сложил ръчни при мен схемата беше същата правеха проблем много няма да обеснявам купих нови и пак същата работа просто на 3-ките ел.машинките са си дефект и аз като при теб сложих ръчни и вече нямам никакви проблеми така че ако слушаш мен карай си така количката и не се занимавай със глупости 

Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”