Здавейте, скоро си купих Голф 3 и един познат ми каза, че според него голфа не ускорява бързо . Голфа е 1,6 бензин моно инжекция 75 кс 95 година модел Пинк Флойд. Всичко друго си му е ок какво ли може да му има? Благодаря Ви предварително.
mod edit: vaskoto1

голфа не ускорява бързо?
- vaskoto1
- майстор Падна ли ми!
- Автомобил:
- Двигател:
Re: голфа не ускорява бързо?
dani_nn написа:един познат ми каза, че според него голфа не ускорява бързо .
просто къртиш с тоя въпорос...
един познат ми каза... пич-закарай си колата на диагностика-ако й има нещо-ще се покаже. карай сходен голф и прецени САМ-не един познат да ти казва.
или най добре-не се занимавай с глупости че и нас отгоре-дефинирай ми какво ускорение считаш за бързо и как реши че колата ти има проблем, а, и най важното-как реши че бихме могли да ти помогнеме?

- vaskoto1
- майстор Падна ли ми!
- Автомобил:
- Двигател:
dani_nn написа:Извинявай ама съм момиче
е с това трябваше да почнеш-това променя мноооого ситуацията.
иди на диагностика ЗАДЪЛЖИТЕЛНО при доверен човек-жените винаги са обект на манипулации от страна на майстори-колата за тебе пак ще си е добре ама всъщност изобщо няма да си е добре (много вероятно) след диагностиката.
апропо-пак казвам-ако вървежа и разхода те устройват-не пипкай нищо!
не мирише ли ти-не бутай го...
- Rabbit_TDI
- Автомобил: A6 C5
- Двигател: BFC
- Контакти:
Вероятно твоя познат е карал 1.8 моно 90 коня и затова твоето му се струва мудно ,или просто се е ........... като ........... на пясък.Щом не прави проблеми/пали лесно,не прекъсва,не гори масло,няма голям разход/ не я пипай.
P.S.Катализатора не е лошо да го "изтърбушиш" или замениш с резонаторно гърне щото вероятно отдавна си е отишъл.
P.S.Катализатора не е лошо да го "изтърбушиш" или замениш с резонаторно гърне щото вероятно отдавна си е отишъл.
- vaskoto1
- майстор Падна ли ми!
- Автомобил:
- Двигател:
сега в една тема цялата кола ли ше прегледаме? помисли малко върху естеството на въпроса ти преди да го зададеш (принципен съвет-не само за случая-и не е заяждане!)-ако е свързан с шум или усещане-няма как да се даде еднозначен отговор без да се види или чуе или усети (понякога и тогава е трудно дори).
нужно е колата да се прегледа от ДОВЕРЕН специалист за да имаш коректно и точно мнение за състоянието й. оттам нататък-ако имаш конкретен въпрос за конкретен проблем с конкретни симптоми-задаваш го тука и все някой ще се пробва да помогне.
имай също така предвид че никое мнение не е 100/100 меродавно и че в повечето случаи нещата не са чак толкова сериозни колкото понякога ги изкарваме.
нужно е колата да се прегледа от ДОВЕРЕН специалист за да имаш коректно и точно мнение за състоянието й. оттам нататък-ако имаш конкретен въпрос за конкретен проблем с конкретни симптоми-задаваш го тука и все някой ще се пробва да помогне.
имай също така предвид че никое мнение не е 100/100 меродавно и че в повечето случаи нещата не са чак толкова сериозни колкото понякога ги изкарваме.
- dani_nn
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
................
при изхвърляне на катализатора къде да поставим ламбда сондата?
Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”