Голф 4 1.4 16V 98 г. Питане за екстри
Голф 4 1.4 16V 98 г. Питане за екстри
Здравейте, колеги сдобих се с голф 4 98-ма година 1.4 16V, та питането ми е до сега карах доста по - стара френска кола и сега тази ми е с доста запитвания относно екстрите. Като се почне от централното заключване / смисъл като заключа с ключа и задържам стъклата ми се вдигат / и се включва лампичка на врата до ключето . Имам и същата червена лампичка до аварийките , която постоянно свети КАКВО Е ТОВА. Аларма имам ли нямам ли незнам . на таблото под километража ми засича само километрите които съм изминал и нямам моментен разход може би . Също така и огледата ми се подгряват и се движат, но не се прибират а имам картинка и положение на бутона доколкото се вижда , че трябва да се прибират.Централния плафон голямата лампа в средата не свети само като натисна двете отляво и отдясно светят с копчето , а задните хич ги няма, и още куб такива глупости. Извинявам се предварително ,ако не съм се изразил правилно , но съм нов във форума и колата е нова за мен . Моля за отговори.
- zografski
- Автомобил: Golf IV V6 4Motion
- Двигател: AUE 2001
Re: Питане за екстри
Вероятно си само с фабричната аларма. Като екстра имаш вдигане на прозорците, но не ти е активирана. Това че плафоните не ти светят вероятно е от това, че са ти изгоряли крушките. За автоматично прибиране на огледалата на голф 4 не съм чувал (не казвам че няма просто аз не знам) инак можеш да си ги прибираш като ги натиснеш към стъклото. Най-добре я закарай някъде да ти направят и пълна диагностика на компютър, най-вероятно ще излезе всичко по комфорт модула, а няма да се учудя ако излезе и нещо друго. Колкото до борд компа, ако имаш в края на десният лост (този за чистачките) бутончета нагоре и надолу, а също и 1 по-голямо бутонче отдолу значи имаш борд компютър.
- Haralampi
- Автомобил: VW Golf 4 - 2002
- Двигател: 1.6 16V - AZD
Re: Питане за екстри
Няма фабрично ел. прибиращи се огледала на Г4 ;)
Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”