Голф 3 1.6 Gt 95г проблем с бензиномера
Голф 3 1.6 Gt 95г проблем с бензиномера
Има подобни теми но не намерих решението а и при мен е малко по странно. Голфа е 1.6 Gt 95г 101кс. Когато дам на котакт стрелката за бензина мръдва съвсем малко 2мм. Отварях отзад при бензиновата помпа давах с мосче на късо на по тънките кабели който би трябвало да са за нивото но стрелката не помръдна. Каде би могъл да е проблемът.
- Firesoul
- Автомобил: Passat B3
- Двигател: ABS
Re: Голф 3 1.6 Gt 95г проблем с бензиномера
И аз го имах същия проблем погледнах зад таблото барнах кабелите и се оправи пробвай 1 път може да се оправи :)
Свалих таблото разглобих километража всичко изглежда наред. Отворих резервоара извадих поплавъка понеже видях в друга тема че се късала някаква жичка но и там изглежда всичко наред. Сега не знам какво да правя.
някакви идеи.

- pas1.8mi
- Автомобил: Passat B5
- Двигател: 1.8T AEB 1999
Измерва се първо на реостата има ли някакво съпротивление(от30 до 300 Ом варира пълно-празно).Провери и за спукани спойки в конектора на таблото!
Re: Голф 3 1.6 Gt 95г проблем с бензиномера РЕШЕНО
Оправих проблема оказа се скъсана жичка на поплавъка, но не се жиждаше докато не го извадих в най долно положение не се вижда че е скъсана.
Запойх жичката и всичко е наред. Да знаете един колега във форумът беше писал че на моделите след 95г. когато се даде на късо с мосче на буксата не покавзва нищо на таблото да такае
Запойх жичката и всичко е наред. Да знаете един колега във форумът беше писал че на моделите след 95г. когато се даде на късо с мосче на буксата не покавзва нищо на таблото да такае

Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”