Теглич за Голф 3 комби

Техническа и сервизна информация за Golf, Vento, Jetta и Bora
nikigada
Автомобил:
Двигател:

Теглич за Голф 3 комби

Мнениеот nikigada » Пет 09 мар 2007 10:22

Здравейти има ли някой във форума който да кара голф 3 комби с заводски теглич? Интересува ме как е направен и по точно как е захванат за купето. Карах голф 2 там беше направен като част от бронята и се хващаше с ушите на бронята към гредите на купето но при комбито няма или поне аз не видях такива уши за бронята!!! Впрочем някои знае ли как се сваля бронята на голф 3 комби дали има метална част под нея и дали се свързва с купето посредством метални уши!!!

Благодаря!

Потребителски аватар
Plamen_RI
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Plamen_RI » Пет 09 мар 2007 14:26

Доколкото знам колега, фабричния теглич е заварен за гредата, този който се захваща за ушите както ги наричаш ти, вероятно е слаган в последствие. То и аз си търся греда с теглич за Г2 ама май нема да намеря, затова се ориентирам към хенд мейд...

Потребителски аватар
joker
Автомобил: Golf 3 Variant _Golf4 Variant
Двигател: 1800 ABS _1900 TDI AHF

Мнениеот joker » Пет 09 мар 2007 14:40

не ти препоръчвам теглич за комби,защото то и без това е доста по-дълго и значително повече товари трансмисията.Моето комби и сега превърта предни колела при тръгване на по-голям баир,а ако закача нещо отзад.....
Имаш токово огромна товарна площ като свалиш задните седалки,че за ремаркето какво ще остане??????????????Но всеки си избира!?

Потребителски аватар
nasodotcom
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот nasodotcom » Пет 09 мар 2007 15:14

може да е за каравана все пак :shock

Потребителски аватар
Iv0
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Iv0 » Пет 09 мар 2007 18:36

Аз съ6то имам голф комби.не виждам логика в това че като била по-дълга колата и много се товарила трансмисията, самото комби е с около 150кг по-тежко мисля от норм. голф!То по-същата логика и като се качат двама отзат пак се товари много трансмисията,така ли!?Така че ако искаш мове да сложиш теглич струва около 50 евро на старо и се хваща за 1 греда зад бронята, а тя се сваля като се развият прикрепящите я болтове ще ги видиш на канала!Комбито тегли до 1200 кг без проблем лично сам пробвал,стига да имаш спирачки на платформата де!

Потребителски аватар
anger
Автомобил: GTE GMK7 und Tiguan MK2 TDI
Двигател:

Мнениеот anger » Пет 09 мар 2007 21:19

petev написа:не ти препоръчвам теглич за комби,защото то и без това е доста по-дълго и значително повече товари трансмисията.Моето комби и сега превърта предни колела при тръгване на по-голям баир,а ако закача нещо отзад.....
Имаш токово огромна товарна площ като свалиш задните седалки,че за ремаркето какво ще остане??????????????Но всеки си избира!?

Такова жУвотно нема!!!

nikigada
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот nikigada » Пет 09 мар 2007 21:23

Здравейте благодаря за отговорите комбито има ли уши за бронята кото на голф 2 т.е. на същия принцип ли е захващането защото аз не видях болтове за закрепване отдолу като на 2-та. Онзи ден го бях качил на канал!

Благодаря!

Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”