Здравейти има ли някой във форума който да кара голф 3 комби с заводски теглич? Интересува ме как е направен и по точно как е захванат за купето. Карах голф 2 там беше направен като част от бронята и се хващаше с ушите на бронята към гредите на купето но при комбито няма или поне аз не видях такива уши за бронята!!! Впрочем някои знае ли как се сваля бронята на голф 3 комби дали има метална част под нея и дали се свързва с купето посредством метални уши!!!
Благодаря!

Теглич за Голф 3 комби
- joker
- Автомобил: Golf 3 Variant _Golf4 Variant
- Двигател: 1800 ABS _1900 TDI AHF
не ти препоръчвам теглич за комби,защото то и без това е доста по-дълго и значително повече товари трансмисията.Моето комби и сега превърта предни колела при тръгване на по-голям баир,а ако закача нещо отзад.....
Имаш токово огромна товарна площ като свалиш задните седалки,че за ремаркето какво ще остане??????????????Но всеки си избира!?
Имаш токово огромна товарна площ като свалиш задните седалки,че за ремаркето какво ще остане??????????????Но всеки си избира!?
- nasodotcom
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Аз съ6то имам голф комби.не виждам логика в това че като била по-дълга колата и много се товарила трансмисията, самото комби е с около 150кг по-тежко мисля от норм. голф!То по-същата логика и като се качат двама отзат пак се товари много трансмисията,така ли!?Така че ако искаш мове да сложиш теглич струва около 50 евро на старо и се хваща за 1 греда зад бронята, а тя се сваля като се развият прикрепящите я болтове ще ги видиш на канала!Комбито тегли до 1200 кг без проблем лично сам пробвал,стига да имаш спирачки на платформата де!
- anger
- Автомобил: GTE GMK7 und Tiguan MK2 TDI
- Двигател:
petev написа:не ти препоръчвам теглич за комби,защото то и без това е доста по-дълго и значително повече товари трансмисията.Моето комби и сега превърта предни колела при тръгване на по-голям баир,а ако закача нещо отзад.....
Такова жУвотно нема!!!
Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”