Голф-3-1,4 -изгасна и не пали
Голф-3-1,4 -изгасна и не пали
Здравейте колеги-от скоро имам гореспоменатия автомобил-на път от Варна спрях за вода-когато запалих колата започна да върви така все едно ми свършва газта-а бутилката е пълна-обърнах на бензин но понечи да изгасне и я върнах на газ.Карах така около 5км,като проблема не се реши и в един момент направо изгасна и вече не иска да запали.Дойдоха да ме дърпат-помъчих да я запаля на дърпане,но никакъв шанс.Преди време имах такъв проблем с другия ми голф-2е двигател-смених бобината и всичко се оправи,но при този бобината работи.Преди седмица пред дома ми направи проблем с паленето-тръгвах за работа и не искаше да запали на нищо-след 10 тина минути почивка запали от раз-къде да търся проблема
- hollow92
- Автомобил: GOLF MK3 GOLF MK3
- Двигател: AEE 1993 AAA 1996
Re: Голф-3-1,4 -изгасна и не пали
не съм сигорен но меже да е датчик на коляновия вал
- snupeca
- Автомобил: Skoda Octavia
- Двигател: ALH
- Контакти:
По-скоро на делкото.
и аз маи на делко се спрях-днес не можах да я запаля-намерих друго делко и утре ще опитам пак-по скоро мисля че е тази буксичка над делкото-не знам как се казва
-
- Автомобил:
- Двигател:
HANNEMAN написа:и аз маи на делко се спрях-днес не можах да я запаля-намерих друго делко и утре ще опитам пак-по скоро мисля че е тази буксичка над делкото-не знам как се казва
мойе и от бобината дане пали или от делкото ,дачика на хол.

- g3orgiev
- Автомобил: golf 3
- Двигател: ABU 1994
Здравей, и аз имах миналата година подобен проблем, при мен се оказа имобилайзер (палеше когато си поиска и не работеше добре) При баща ми имаше също подобен проблем но автомобилът е Пежо, при него се оказа дистрибуторна капачка. Успех!
-
- Автомобил:
- Двигател:
Колега, тъкмо снощи ми се случи същото произшествие: в движение колата просто изгасна.
Голф 3, 1.4 АБД с газово.
След известно време чудене и след сутрешният преглед от чичо майстор, се оказа делко в комбинация с капачка и палец. От преди малко вече всичко е ок и колата е в движение пак.
Успех с ремонта.
Голф 3, 1.4 АБД с газово.
След известно време чудене и след сутрешният преглед от чичо майстор, се оказа делко в комбинация с капачка и палец. От преди малко вече всичко е ок и колата е в движение пак.
Успех с ремонта.
Е това е то да не разбираш от коли.Днес докато се мъчих отнова да запаля,майка ми ме пита *не трябва ли като превключвам от бензин на газ ей това кръглото да щтрака*идваше ми да потъна в земята-оказа се че ключа газ /бензин е свършил-направих мост и колата запали.Благодаря на всички колеги които се опитаха да помогнат на невежия.Проблема е че не мога да намеря същия ключ и за сега ще карам с моста.
Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”