пукане отпред
- toci_83
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
пукане отпред
колеги питам се и немога да си отговоря от каде ще пука отпред лявото колело някаде от към пружините ??? нещто като почукване се чува при вартене на волана , но не постояно а от време на време. нее от накраиниците защото скоро ги сменях и с тях всичко е ОК.
-
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
- Pavcho2
- Автомобил: Golf Mk4 GTI
- Двигател: 1798 Т AGU custom intake
- Контакти:
titi28 написа:виж си биалетките мойте ги смених вече!Pavcho2 написа:При мен пука като намаля до 10км. горе долу и натисна спирачката по плавно и в момента на спирането е едно глухо "ПУК" и аз незнам от какво е ...един път го прави отдясно един път от ляво и изненадата е когато не го прави.
Какво е това ?
Защото накрайниците съм ги сменял както и тампоните и шарнирите и втулките ...само не съм сменял пружини и аморт./....
- blue_shadow
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Re: пукане отпред
toci_83 написа:колеги питам се и немога да си отговоря от каде ще пука отпред лявото колело някаде от към пружините ??? нещто като почукване се чува при вартене на волана , но не постояно а от време на време. нее от накраиниците защото скоро ги сменях и с тях всичко е ОК.
И на мен ми щракаше като навия волана и се оказа, че е външното каре (честитка за 65лв.)
Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”