шина-греда на предна броня голф3 96
шина-греда на предна броня голф3 96
колеги спешно търся решение.удариха ме и бронята хлътна.гледах че една ос дето се държи бронята е изкривена (незнам как се казва).КАК СЕ ИЗПЪВА-РАЗГЛОБЯВА ТАЗИ ШИНА.(освен стъклото на левия фар)и желязото+маската други щети нямам.
Re: шина-греда на предна броня голф3 96
ади' ве' хора.никой ли не е поправял предница.казаха ми че като се свали можело и с големия чук да се изправи?имали някой който да е пробвал.
преди малко мерих разликата- и е 3см
като отида на село мятам с чука.ако стане нещо може да метна някоя снимка.само да се оправя с разглобяването.

- my heart iS iCe
- Автомобил:
- Двигател:
Колега, ако става на въпрос за същата греда, ето колегата продава -> http://www.ilkomotor.com/index.php?productID=362
То е важно да свалиш бронята, гредата е на болтове, и би трябвало да няма проблем за свалянето!
Не е желателно да я изправяш с чук-а, ако недай си боже, те подпре някой, на същото място, има вероятност да влезе при теб!
То е важно да свалиш бронята, гредата е на болтове, и би трябвало да няма проблем за свалянето!
Не е желателно да я изправяш с чук-а, ако недай си боже, те подпре някой, на същото място, има вероятност да влезе при теб!

И като изправяш с чука следващата тема ще е "как да си пасна бронята да не ми виси".
Занимаваш се с глупости, една такава греда без удари струва 15-20лв.
genata82 написа:И като изправяш с чука следващата тема ще е "как да си пасна бронята да не ми виси".
????кви 20 лева.тука ми искат 40 за втора ръка.ако има за 20 веднага ще взема.а и от друг град доставка 10 пак ги гоним....пък имам и други по 10+20..които да търся и се насъбирват малко повечко ако не си правя сметката...
-
- Автомобил: VW Golf 3
- Двигател: ABD 1994
Аз навремето я вързах с едно стоманено въже за едно дърво. Включих задна - гааааз ... и така след около 10 дърпания и вуйчо ми, който наместваше въжето след всяко дърпане, се получи горе долу добре. И до ден днешен си е така. После се научих да карам и още не съм го тряскал. 

Dushan написа:Аз навремето я вързах с едно стоманено въже за едно дърво. Включих задна - гааааз ... и така след около 10 дърпания и вуйчо ми, който наместваше въжето след всяко дърпане, се получи горе долу добре. И до ден днешен си е така. После се научих да карам и още не съм го тряскал.
за това четох някъде по другите форуми но не ми се иска да го пробвам

и така , стана и с големия чук и здраво дървено трупче.изправи се до толкова че дупките да си съвпаднат.няма никакво пречупване.мисля само да я подсиля защото не е толкова здрава колкото си мислих... 

Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”