Проблем с Golf 3 1.8 газ бензин
-
- Автомобил: Golf 3 + Polo
- Двигател: 1.8 1993 + 1.3 1993
Проблем с Golf 3 1.8 газ бензин
Здравеите ,проблема ми е следният : До преди 5 дена колата ми беше на майстор , и днес както си карах ми свърши горивото , а сутринта заредих за 10 лева бензин и съм минал 22 километра и колата угасна.Отворих капака и имах скъсан маркуч и капеше бензин от него.Оправих маркуча ,сипах бензин на колата и до там няма палене......Ще съм благодарен ако някой може да помогне!!!
- snupeca
- Автомобил: Skoda Octavia
- Двигател: ALH
- Контакти:
Re: Проблем с Golf 3 1.8 газ бензин
Вероятно е дръпнала въздух. На газ пали ли?
-
- Автомобил: vw golf 3
- Двигател: 1.8 1993
дръпнала е въздух пробвай да я запалиш на газ
-
mastersvn значи повече гориво да сипя ? Един майстор ми беше казал преди 2 седмици
: че меша газ и бензин, а не знам какво трябва да сменя ,плочка ли някаква ? че с тези майстори вече ми писна ,и мисля аз да си правя колата вече . А днес видях че на плочката на оборотите,има отчупено парченце от нея ,ще ида до една морга да взема такава ... ще я сменя,гориво ще спя и ще пиша какво е станало!
: че меша газ и бензин, а не знам какво трябва да сменя ,плочка ли някаква ? че с тези майстори вече ми писна ,и мисля аз да си правя колата вече . А днес видях че на плочката на оборотите,има отчупено парченце от нея ,ще ида до една морга да взема такава ... ще я сменя,гориво ще спя и ще пиша какво е станало!
-
Днес смених плочката на оборотите,която беше строшена и буксата на клемореда подадох на контакт 2 пъти и колата запали :)
- victory1983
- Автомобил: vw golf 3 1993
- Двигател: ABF
Какъв въздух да дръпне,то да не е дизел!Колегата казва и,че е сипал гориво-с две давания на контакт всичкия въздух го няма и трябва си запали без проблеми!А явно проблема е някъде другаде!
-
И аз вече мисля ,че проблема идва от нещо друго .....незнам дали не е от бензиновата помпа, но ако проблема е в нея няма да пали постоянно или бъркам???
- cheatereye
- Автомобил: VW Golf III 1.6
- Двигател: AEA 1995
Може и да не е от нея
Може да е от регулатора на бензина в моното, може да е от дюзата... Започни да изключваш нещата едно по едно, като ги проверяваш. Има доста писано във форума, кое как се проверява. Ако ти смесва газ-та с бензина, е от газовият клапан, на който са му заминали уплътненията, или стержена му не затваря докрай.
Пробвай и номера със махане клемите на акумулатора за няколко минути, за да изчистиш грешките, ако има такива .
Успех

Пробвай и номера със махане клемите на акумулатора за няколко минути, за да изчистиш грешките, ако има такива .
Успех

Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”