Смяна на основни лагери
-
- Автомобил:
- Двигател:
Смяна на основни лагери
Предстои ми смяна на биални и основни лагери и искам малко информация. Интересува ме колко горе долу струва такъв ремонт. По-точно колко ще ми вземе майстора и цена на лагери средна хубост. Знам някой ще кажат, че това е относително и според майстора, но все пак искам да знам ориентировачна цена.
- radotom
- Модератор
- Автомобил: Passat B6
- Двигател: CBBB
Колега, за твоя мотор никакви цени не мога да споделя, но мога едно да те посъветвам: Не слагай части 'средна хубост'! И то на толкова труднодостъпно и скъпоструващо място като мотора. Представи си, че излезеш късметлия и всички си работят чудесно, с изключение на един-единствен лагер!?!
И кво прайм тогава? Упражнението наново?
Сложи си читави части, че да ти е мирна главата! Съвсем отделен въпрос е, че ако не го правиш сам, а го дадеш на майстор и той вземе, че се съгласи да ти сложи такива среднохубави лагери... по хубаво бягай далече от него!
И кво прайм тогава? Упражнението наново?
Сложи си читави части, че да ти е мирна главата! Съвсем отделен въпрос е, че ако не го правиш сам, а го дадеш на майстор и той вземе, че се съгласи да ти сложи такива среднохубави лагери... по хубаво бягай далече от него!
Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”