голф 4 1.6 АКЛ Проблем с климатроник или термостат
- adr3nalinchy
- Автомобил: Volkswagen Golf MK4
- Двигател: AGU
голф 4 1.6 АКЛ Проблем с климатроник или термостат
Здравейте колеги забелязах че колата ми загрява бавно и като пусна климатроника да ми духа топло и температурите от 90 градуса падат на 20-30 и после пак се дигат малко и така си играят. В какво да търся проблема утре съм в сервиз и мисля да свърша и тази работа 

- my heart iS iCe
- Автомобил:
- Двигател:
Re: Проблем с климатроник или термостат
Провери температурния датчик!
- adr3nalinchy
- Автомобил: Volkswagen Golf MK4
- Двигател: AGU
Re: Проблем с климатроник или термостат
Къде се намира колата е голф 4 1.6 АКЛ, и мисля че колата не духа достатъчно топло на макс, при един приятел направо не се седеше в колата направо се изпотих, а моята 

-
- Автомобил: VW Golf 4
- Двигател: AKL 98
Re: голф 4 1.6 АКЛ Проблем с климатроник или термостат
На климатроника може да му пуснеш самодиагностика да видиш дали и какви грешки ще изкара, има доста писано.
Как така температурата пада от 90, на 20-30, абсурд. Сигурен ли си, че не пада до минимума на скалата за температурата ?
Това си е чист термостат според мен :) Температурния датчик се намира на фланеца, който излиза от главата, като той може да се провери с ваг-ком, но щом отчита коректно промяната на температурата, не е той. Успех.
Как така температурата пада от 90, на 20-30, абсурд. Сигурен ли си, че не пада до минимума на скалата за температурата ?
Това си е чист термостат според мен :) Температурния датчик се намира на фланеца, който излиза от главата, като той може да се провери с ваг-ком, но щом отчита коректно промяната на температурата, не е той. Успех.
Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”