Пукнат стоп Голф 3
-
- Автомобил: VW Rabbit COOL 1.9TDI AHU
- Двигател: AHU 1997
Пукнат стоп Голф 3
Здравейте.Още като взех колата и десния стоп имаше типичната пукнатина за модела и сега като стана по дъждовно и взе да се изпотява секцията за светлината за заден ход.Как мога да запълня тази пукнатина докато не ми се е напълнил стопа с вода.Става въпрос за тъмната Хелла.Пукнатината е на същото място като на моя стоп само че мойта е малко по дълга
- ninkotv
- Автомобил: [Golf 2] [Tiguan 5N] [Audi A3 8L]
- Двигател: [HK 1983] [CBAB 2010] [AGN 1999]
Re: Пукнат стоп Голф 3
Според мен не си заслужава да се прави, защото такива стопове се намират за по 15-20 лева втора употреба и се сменят за 3 минути.
- dontaskdontsay
- Автомобил: Golf III 1.6 1994
- Двигател: ABU
Взимаш силикон или някакво лепило и мажеш по пукнатината с надеждата да влезе и малко в нея. После забърсваш и стискаш палци да се е залепило.
Въпреки че е много вероятно после на автомивка да се спука отново
Аз на моя му направих една малка дупчица с игла в долния край и така водата не се задържа вътре
Въпреки че е много вероятно после на автомивка да се спука отново

Аз на моя му направих една малка дупчица с игла в долния край и така водата не се задържа вътре

- Talibana3800
- Автомобил: MK3
- Двигател: ABF
Имах същия проблем колега.
След няколко опита да залепя стопа, стигнах до решението да си купя втора ръка два стопа за 50 лева от форума.
Старите стопове подарих на колега в комплект с две Гупи и три Хелера.
След няколко опита да залепя стопа, стигнах до решението да си купя втора ръка два стопа за 50 лева от форума.
Старите стопове подарих на колега в комплект с две Гупи и три Хелера.

- kris11
- VW експерт
- Автомобил: VW Sharan 7M8
- Двигател: ADY_DBU_LPG LANDIRENZO OMEGAS
- Контакти:
Има 1 лепило на Бизон за пластмаси.Стопа трябва да е свален , почистен и обезмаслен.Заливания участък трябва да е хоризонтален - леко с човката заливаш.След втърдяване с макетен нож се изрязва повдигнатия участък
Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”