кабелите за свещите - яко ментаци
-
- Автомобил:
- Двигател:
кабелите за свещите - яко ментаци
Кажете ми, моля ви се от къде и какви кабели за свещите да си купя за моя Голф 2, просто са голям проблем за моя Голф. Нощем като вдигна капака е като в дискотека, оня ден си купих уж чисто нови ПОЛСКИ, но започна да работи дори и по зле, да умреш от мъка
Та ако някой е имал същия проблем и го е решил съответно, нека ми сподели как ще съм му много благодаренл[/i]

- NovobranecGT
- Автомобил:
- Двигател:
Re: кабелите за свещите - яко ментаци
svetlihristov написа:Кажете ми, моля ви се от къде и какви кабели за свещите да си купя за моя Голф 2, просто са голям проблем за моя Голф. Нощем като вдигна капака е като в дискотека, оня ден си купих уж чисто нови ПОЛСКИ, но започна да работи дори и по зле, да умреш от мъкаТа ако някой е имал същия проблем и го е решил съответно, нека ми сподели как ще съм му много благодаренл[/i]
Купи си инстински, ако искаш да вършат работа, но ще трябва да се бръкнеш стотина лева

- sin orel C20XE
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Re: кабелите за свещите - яко ментаци
svetlihristov написа:Кажете ми, моля ви се от къде и какви кабели за свещите да си купя за моя Голф 2, просто са голям проблем за моя Голф. Нощем като вдигна капака е като в дискотека, оня ден си купих уж чисто нови ПОЛСКИ, но започна да работи дори и по зле, да умреш от мъкаТа ако някой е имал същия проблем и го е решил съответно, нека ми сподели как ще съм му много благодаренл[/i]
То проблеми внаги има като се правят мърляви работи,кабели за 25 лв,не благодаря!

-
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
- mitkobombata
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
reinhard написа:Аз преди месец купих кабели BREMI казаха ми че били германски пък незнам дали са оригинални-излязоха около 40 лв.Някои ако има впечатления от тях да сподели ако не стават да ги сменям,щото като търсих не успях нито Бош нито Беру да намеря
колега и аз така мислех. преди година взех такви за моя голф който го карам на МЕТАН и сам минал 40 000км и нямам проблем само свещи смених преди 1 месец че почна да гърми . от кабелите проблем нямам дано скоро и да нямам . иначе и аз ги зех за 40лв. но в моя случай стана така че трябваше да смена и свещите защото от горе шапката несе въртеше. щом на тъмно непресветкат или непрекъсва карай с тях.
-
- Автомобил:
- Двигател:
reinhard написа:Аз преди месец купих кабели BREMI казаха ми че били германски пък незнам дали са оригинални-излязоха около 40 лв.Някои ако има впечатления от тях да сподели ако не стават да ги сменям,щото като търсих не успях нито Бош нито Беру да намеря
Колега, къде ги намираш на толкова ниска цена. Аз ги взех от Хеед миналия месец за пасата и бяха 70 лв.
-
- Автомобил:
- Двигател:

Но горното ми твърдение май е вярно, аз съм им сърбал попарата на тия неграмотници, незнам как има хора още да се лъжат да стъпват там .много ясно ,че колата ми ходи на друг сервиз.
Успех с колицата.
- zdr_spasov
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Аз преди 10-тина дена сложих БОШ - комплекта беше около 120лв, но с разни отстъпки го докарах до 95лв. За сега никакви проблеми. Само се моля да не съм попаднал на менте БОШ, защото това е една от най-подправяните марки.
Преди това бях с БРЕМИ. С тях взех колата и 6 години никакви проблеми. Оставих си ги за резервни.
Преди това бях с БРЕМИ. С тях взех колата и 6 години никакви проблеми. Оставих си ги за резервни.
- NovobranecGT
- Автомобил:
- Двигател:
Доколкото си спомням, VW ползват Bremi за първоначално вграждане...
zdr_spasov написа:Аз преди 10-тина дена сложих БОШ - комплекта беше около 120лв, но с разни отстъпки го докарах до 95лв. За сега никакви проблеми. Само се моля да не съм попаднал на менте БОШ, защото това е една от най-подправяните марки.
Ако са истински само като ги погледнеш, ще разбереш, че не са менте

Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”