Здравейте всички фенове на най-готината кола!!! Имам един малко тъп въпрос, но като незнам няма как трябва да се пита. Някой способен ли е да ми каже има ли осветление на долната част на барчето на Голф 3 ГЛ 94г. По специялно ме интересува пепелника - псна ми да си тръскам по краката нощно време.
ще се радвам ня всеки отговор, предварително благодаря!!!
п.с. Ако има такава лампа как се подменя в случай че е изгоряла???
Осветление на барче на Г3
-
- Автомобил:
- Двигател:
- DEKSTAR
- Автомобил:
- Двигател:
Колега може и сам да си направиш осветлението на интериора.В под-форум "Направи си сам!" има доста теми,в които са обсъждани подобни проблеми.Ти конкретно търсиш за осветлението на пепелника ето тук можеш да видиш как е направено осветлението.Също можеш да ползваш търсачката.
п.с.Аз си мисля,че не е толкова сложно да направиш това
сам вместо да даваш пари
пари на майстор но изборът си е ваш.

п.с.Аз си мисля,че не е толкова сложно да направиш това

пари на майстор но изборът си е ваш.
Последна промяна от DEKSTAR на Пон 12 мар 2007 22:28, променено общо 1 път.
Да има си лампа и един свето водител който разпределя светлината над целия пепелник(който обикновено е почернял от дима).Само трябва да свалиш барчето, всичко това което е под врътките за отоплението барабар с копчетата задните стъкла(ако има)и оттоплението на задното стъкло.Мисля че първо се махаше пластмасата около врътките под нея са две от видиите.
Един съвет от мен тия лампички от 1,2 волта с двете "крачета" се закрепват много кофти особено тая на запалката по добре се снабди и с поялник за да ги запоиш, че не правят хубав контакт и след някоя дупка и спират да светят!
Един съвет от мен тия лампички от 1,2 волта с двете "крачета" се закрепват много кофти особено тая на запалката по добре се снабди и с поялник за да ги запоиш, че не правят хубав контакт и след някоя дупка и спират да светят!
Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”