Осветление на барче на Г3

Техническа и сервизна информация за Golf, Vento, Jetta и Bora
Потребителски аватар
Leppard
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Осветление на барче на Г3

Мнениеот Leppard » Пон 12 мар 2007 21:31

Здравейте всички фенове на най-готината кола!!! Имам един малко тъп въпрос, но като незнам няма как трябва да се пита. Някой способен ли е да ми каже има ли осветление на долната част на барчето на Голф 3 ГЛ 94г. По специялно ме интересува пепелника - псна ми да си тръскам по краката нощно време.
ще се радвам ня всеки отговор, предварително благодаря!!!
п.с. Ако има такава лампа как се подменя в случай че е изгоряла???

snaiper_78
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот snaiper_78 » Пон 12 мар 2007 22:10

батка осжетлението на бар4ето на голфа е много ускадно.забележи 4е дайе за парното уредите едвам се виждат.трябва сам да си сложиш една допалнителна кру6ка.наи добре отиди на ел.маистор 6те ти вземе наи много 5 лв

Потребителски аватар
Leppard
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот Leppard » Пон 12 мар 2007 22:17

мерси за отговора пич май така е най-добре

Потребителски аватар
DEKSTAR
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот DEKSTAR » Пон 12 мар 2007 22:24

Колега може и сам да си направиш осветлението на интериора.В под-форум "Направи си сам!" има доста теми,в които са обсъждани подобни проблеми.Ти конкретно търсиш за осветлението на пепелника ето тук можеш да видиш как е направено осветлението.Също можеш да ползваш търсачката. :wink:

п.с.Аз си мисля,че не е толкова сложно да направиш товаИзображение сам вместо да даваш пари
пари на майстор но изборът си е ваш.

Последна промяна от DEKSTAR на Пон 12 мар 2007 22:28, променено общо 1 път.

andro_
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот andro_ » Пон 12 мар 2007 22:25

Трябва да има лампа,ама аз като не пуша не съм обръщал внимание :oops: .Свали пепелника и погледни отдолу нагоре.

Потребителски аватар
Iv0
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Iv0 » Вто 13 мар 2007 0:04

Да има си лампа и един свето водител който разпределя светлината над целия пепелник(който обикновено е почернял от дима).Само трябва да свалиш барчето, всичко това което е под врътките за отоплението барабар с копчетата задните стъкла(ако има)и оттоплението на задното стъкло.Мисля че първо се махаше пластмасата около врътките под нея са две от видиите.
Един съвет от мен тия лампички от 1,2 волта с двете "крачета" се закрепват много кофти особено тая на запалката по добре се снабди и с поялник за да ги запоиш, че не правят хубав контакт и след някоя дупка и спират да светят!

Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”