Здравейте колеги,
Собственик съм на Венто от 2 години. От няколко седмици имам странен проблем- когато пусна вечер фаровете и първоначално в цялата кола си има осветление, но когато покарам малко интериорното осветление изчезва- говоря за осветлението на километража,парното и на бутоните за ел. стъклата по вратите. Понякога когато изключа и включа фаровете интериорното осветление пак светва но за малко, или изобщо не светва. Когато спра и угася двигателя, пак завъртам ключа за фаровете и светва. Плафона не се губи изобщо, лампичката в багажника също. Малко след като колата започна да прави така,забелязах че когато дам на дълги десния фар примигва, а от няколко дни вече изобщо не свети. Къси и габарити имам, но дълги имам само на левия фар. Прегледах крушката здрава е, но след като замерих видях че до там изобщо не стига ток. Отностно интериорното осветление взех от морга друг ключ за фаровете но и с него не светна. Моля ако някой се е сблъсквал с подобен проблем да помогне, за което предварително благодаря!
Венто Проблем с осветление в купето и преден десен фар.
- pas1.8mi
- Автомобил: Passat B5
- Двигател: 1.8T AEB 1999
Re: Проблем с осветление в купето и преден десен фар.
Прегледа ли бушона на не работещия фар?За проблема с осветлението,погледни "врътката" за силата на подсветката в купето!Може и на "новия" ключ да я има същата повреда!
Vento-то кой модел е?
С врътка или с бутон си?
Може в самият ключ да има нагорели пластини. Особено ако е силов (т.е. целия ток минава от там) се нагрява и почва да мизерства...
С врътка или с бутон си?
Може в самият ключ да има нагорели пластини. Особено ако е силов (т.е. целия ток минава от там) се нагрява и почва да мизерства...
-
- Автомобил: VW Vento 1.9 tdi
- Двигател: 1Z
Благодаря за бързата реакция. Вентото е 1.9 тди 95та година и е с врътка. Когато вадих ключа нито на него нито на буксата имаше следи да се е топило или окъсявало.
Последно избутана от roybov на Вто 26 ное 2013 20:11.
Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”