Голф 4 проблем с рейката
Голф 4 проблем с рейката
Здравейте колеги моля ви за помощ.Наскоро воланът ми започна да шуми и да има вибрация при въртене отворих капачката на казанчето за хидравликата да проверя нивото и беше почти пресушено.След което си купих хубава хидравлична течност-зелена скъпичка 27лв. за 1-литър сипах си в казанчето-обезвъздуших и всичко си дойде на място.На следващия ден обаче я карах почти цял ден и проблема се появи пак.Отворих казанчето и пак беше изгубила течността.Под мотора на колата имаше петна закарах я на майстор и се оказа рейката,дал я е за рециклиране и е сменил шарнири и маншон каре след което на Голфа му направи и реглаж на предния мост.Кажете ми колеги нормално ли е нали след като си я взех от сервиза волана да е твърд все едно няма хидравлика а иначе дори като губеше течност волана беше като перце.Въпросният майстор твърди че това е нормално защото отпред всичко е потегнато и воланът щял да отпусне и аз му викам това да не са накладки бе че да отпуснат.И така той пак спокойно така трябва да е обаче аз мисля че тоя боклук си е оставил ръцете там и не си е свършил работата като хората.Ще го пребия още утре просто ви чакам и вие да кажете свето мнение.Благодаря ви.
- teddy
- Автомобил: golf 4
- Двигател:
Re: Голф 4 проблем с рейката
Разбира се, че трябва да е лек волана. Въпроса е дали изобщо нещо е правено и дали рейката не е вече обикновена!
Re: Голф 4 проблем с рейката
Понеже не разбирам в какъв смисъл обикновена.Ще му счупя главата на тоя кадето ми пипа по колата ще му я върна да я оправи иначе лошо му се пише +280лв. ми взе за рейката. Иначе благодаря ти за мнението.
А възможно ли е и да ми е заминала помпата?
А възможно ли е и да ми е заминала помпата?
Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”