Nqmam kirilica, zashtoto pisha ot kompiutarna zala v chujbina za koeto se izvinqvam. Vazmojno nai-noviq sam vav foruma i nai-neprosvetleniq za koeto otnovo molq da bada izvinen ;d . Ta imam sledniq problem, rezervoara mi pokazva che imam gorivo poveche ot polovinata a kolata gasne vse edno nqmam gorivo i trqbva vinagi da e palen a i neshto ne darpa kakto predi tova dali e ot gorivniq filtar ili ot benzinovata pompa? Mnogo shte sam vi blagodaren ako mi pomognete `shtoto kolkoto mu se radvah na toq golf sega tolkova me e qd.
Нямам кирилица, защото пиша от компютърна зала в чужбина за което се извинявам. Възможно най-новия сам във форума и най-непросветения за което отново моля да бъда извинен. Та имам следния проблем, резервоара ми показва че имам гориво повече от половината, а колата гасне все едно нямам гориво и трябва винаги да е пълен а и нещо не дърпа както преди това дали е от горивния филтър или от бензиновата помпа? Много ще сам ви благодарен ако ми помогнете `щото колкото му се радвах на тоя голф сега толкова ме е яд.

Golf 3 GTI 16v abf гасне, а има бензин?
- predat0r
- Автомобил: Mercedes-Benz W203
- Двигател: C270CDI
Re: Golf 3 GTI 16v abf гасне, а има бензин?
Първо смени горивния филтър и след това виж как върви 

- hollow92
- Автомобил: GOLF MK3 GOLF MK3
- Двигател: AEE 1993 AAA 1996
Измери помпата какво налягане прави
- boraks
- Автомобил: VW MK 3
- Двигател: ABF 1994
Да, определено бензиновата помпа трябва да се провери, може както колегата казва, да няма необходимото налягане.
Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”