Здравейте колеги,
Вчера се опитвах да наместя "ножа" престилката под бронята и забелязох, че тампона/или маншона/, който е под преднта греда/броня/ е май е заминал.
Какви симптоми трябва да има, защото като я карам май разлика не се усеща. Нещо може ли да стане.
Тук може и да си въобразявам, но като че ли има луфт/разстояние/ в болтовете - където са болтовете на амортисиорите и бомбетата. Надявам се да разберете какво се опитвам да кажа.
Поздрави
Тампон голф 3
- kazakstaneca
- Автомобил:
- Двигател:
Re: Тампон голф 3
Чакай да видим ся дали съм те разбрал. Първо, ако говориш за тампона, който ти държи мотора дето стой на предната греда, при по-рязко тръгване ще усетиш едно биене на мотора (все едно изтърваш съединителя) както и при по-агресивно превключване на скоростите...
А за бомбетата няй-вероятно са ти заминали тампоните на макферсона. Тропат ли ти амортисьорите? Дървено ли возят? Тампоните лесно можеш да провериш като повдигнеш леко колата с крик и навреш някакъв лост под гумата, след което се опиташ да повдигнеш гумата, не трябва да има голям луфт.
Не е зле да покажеш снимки, ако имаш възможност, на това което те питеснява.
Предварително се извинявам ако съм написал простотии, но аз това разбрах от написаното от колегата.
А за бомбетата няй-вероятно са ти заминали тампоните на макферсона. Тропат ли ти амортисьорите? Дървено ли возят? Тампоните лесно можеш да провериш като повдигнеш леко колата с крик и навреш някакъв лост под гумата, след което се опиташ да повдигнеш гумата, не трябва да има голям луфт.

Предварително се извинявам ако съм написал простотии, но аз това разбрах от написаното от колегата.
Re: Тампон голф 3
Мерси колега,
Правилно си ме разбрал, за да покажа нагледно утре сутрин снимам тампона и това разстояние на бомбетата.
Иначе да, последно време се усеща, че предницата в по-твърда...
Утре ще кача снимки.
Поздрави
Правилно си ме разбрал, за да покажа нагледно утре сутрин снимам тампона и това разстояние на бомбетата.
Иначе да, последно време се усеща, че предницата в по-твърда...
Утре ще кача снимки.
Поздрави
Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”