Няколко въпроса,касаещи предницата на Голф 3

Техническа и сервизна информация за Golf, Vento, Jetta и Bora
Потребителски аватар
DrugiaBliznak
Автомобил: Ford Mustang V8 GT CS
Двигател: 450bhp

Няколко въпроса,касаещи предницата на Голф 3

Мнениеот DrugiaBliznak » Нед 22 дек 2013 16:42

Имам няколко въпроса ,по отношение на предницата на Голф 3:

1.Колата заводски няма халогени,а аз искам да си сложа.Днес ,като махнах мигачите и блендите и се оказа,че халогените ми не стават,не могат да влезнат и липсват дупки,където да се захванат.Да не би да ми трябва предна броня ,която е имала функцията за халогени и съответно местата за захващане ?
2.Планирам да махна двусекционните предни фарове,които установих ,че имат 4 места за захващане.Новите предполагам и те ще се захващат за 4 места.Искам да знам къде може да се продават нови болтове,понеже и сега ми липсват ? В АутоПлюс или да си търся от друг Голф из форума ?
3.Под мигачите и блендите има едни декоративни пластмасови решетки.От лявата страна ми направи впечатление ,че едната декоративна пластмаса няма много дупки (3-4),а останалта й част е без дупки.Дясната е цялата на дупки.Нормално ли е и защо ?

Съжалявам ,ако някои въпроси са тъпи.
Благодаря предварително за отговорите. :beer

Потребителски аватар
mastersound
Автомобил: Vw Golf 3
Двигател: 1.9 TDI 1Z

Re: Няколко въпроса,касаещи предницата на Голф 3

Мнениеот mastersound » Нед 22 дек 2013 17:20

DrugiaBliznak написа:Имам няколко въпроса ,по отношение на предницата на Голф 3:

1.Колата заводски няма халогени,а аз искам да си сложа.Днес ,като махнах мигачите и блендите и се оказа,че халогените ми не стават,не могат да влезнат и липсват дупки,където да се захванат.Да не би да ми трябва предна броня ,която е имала функцията за халогени и съответно местата за захващане ?
2.Планирам да махна двусекционните предни фарове,които установих ,че имат 4 места за захващане.Новите предполагам и те ще се захващат за 4 места.Искам да знам къде може да се продават нови болтове,понеже и сега ми липсват ? В АутоПлюс или да си търся от друг Голф из форума ?
3.Под мигачите и блендите има едни декоративни пластмасови решетки.От лявата страна ми направи впечатление ,че едната декоративна пластмаса няма много дупки (3-4),а останалта й част е без дупки.Дясната е цялата на дупки.Нормално ли е и защо ?

Съжалявам ,ако някои въпроси са тъпи.
Благодаря предварително за отговорите. :beer

За точка 3 мнението ми е,че едната решетка е с повече дупки както казваш заради това,че примерно ТДИ мотора има интеркулер и той седи точно там и да може да не се спира потокът от въздух към него.Аз съм виждал и такава решетка без нито 1 дупка :)

Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”