Колеги днес ми се появи странен проблем след като сложих ксенона,на климатроника започна да ми мига горе посочената грешка "E1 service" но странното е че не винаги я има,понякога вобще не се появява,друг път като запаля я има след което спира да мига,понякога дори вобще не се появява.Странното е че не знам дали си внуших обаче като се заиграх единя от пътите забелязах че когато пусна фаровете (ксенона) грешката се появява а когато ги спра,спира да мига ... но иначе като цяло ту я има ту не като винаги си я карам на фарове ... Някакви идеи от какво може да е ? И другото което е че когато съм със пуснати фарове със ксенона ми дава смущения на радиото,като ги спра изчезва ... Един приятел ми каза че трябва да се сложи някакъв (излезе ми от главата термина) на ксенона които да спре да смущава радио-то. До колкото гледах в форума никаде не е дадено конкретно какъв е проблема при подобни грешки нито решение ... баластите са сложени единя от дясната страна на акумолатора зад казанчето за течността за чистачките,а другия малко зад филтарната кутия. Като при слагането на ксенона до акумолатора се наложи да го махнем че нямаше достатачно място ...
Дайте някви решени че това направо ме подлудява като ми мига така ...