Проблем с шибидаха.
- krasi_at
- Автомобил:
- Двигател:
Проблем с шибидаха.
Имам проблем с шибидаха на моя Г2.Имам подозрение ,че самият шибидах е поставен допълнително ,защото е стъклен и не е от плъзгащите се.Проблемът е че капе вода от него вътре в салона.Ако някой се е сблъсквал с подобен проблем моля да помогне.
- krasi_at
- Автомобил:
- Двигател:
reinhard написа:Е откъде влиза вода тогава,освен механизма да не го притиска добре.Залепи го с нещо отгоре защото с тези дъждове тавана ще стане лешkrasi_at написа:reinhard написа:Електрически ли е?Как са уплътненията?Залепи го с нещо докато траят дъждовете
Не е електрически и уплатненията са видимо добре.
Механизма притиска добре ,но проблем е че водата събираща се над гуменото уплатнение не се оттича не трябва ли да има някакви маркучета дренаж за отвеждане на водата.
- vankat-2
- Автомобил:
- Двигател:
krasi_at написа:reinhard написа:Е откъде влиза вода тогава,освен механизма да не го притиска добре.Залепи го с нещо отгоре защото с тези дъждове тавана ще стане лешkrasi_at написа:reinhard написа:Електрически ли е?Как са уплътненията?Залепи го с нещо докато траят дъждовете
Не е електрически и уплатненията са видимо добре.
Механизма притиска добре ,но проблем е че водата събираща се над гуменото уплатнение не се оттича не трябва ли да има някакви маркучета дренаж за отвеждане на водата.
бий една заварка отгоре малко кит боя и газ
- valyo_v
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
ей да ве.. има нещо такова.. при мене не тече и не капе,но съм забелязвал че като я мия и в ъглите около самото стъкло (най вече в предните ъгли заради наклона на тавана явно) се събира вода и си седи там .. ако не я "прогоня" ако отворя люка(това дето не се плъзга е люк а онова е шибидах;)) тааа ако го отворя и тогава вече почва да ми капе на главата но като си знам че след миене или дъжд не е желателно да се отваря ии нямам проблем 

Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”