искаме да сложим на голф 2 двигател 1.8 със скорости от пасат (колега от форума го продава)
та въпроса ми е дали двигателят и скоростите са същите като на голф2 1.8 моно,дали има някакви разлики и да не стане
въпрос за двигател и скорости-спешничко е
- chefito
- Автомобил:
- Двигател:
Re: въпрос за двигател и скорости-спешничко е
pugsy написа:искаме да сложим на голф 2 двигател 1.8 със скорости от пасат (колега от форума го продава)
та въпроса ми е дали двигателят и скоростите са същите като на голф2 1.8 моно,дали има някакви разлики и да не стане
Двигателят от пасат 1.8 не е само един модел има и един инжекцион 115 кончета....разучи точните букви на мотора!
- ivkata
- Автомобил:
- Двигател:
Мисля че трябва да стане!Само гледайте скоростите ако са със жила да вземете и скоростния лост
Сигурно ще има още неща да изникват но като цяло двг им са еднакви!Хммм ,колега не си споменал голфа със какъв двг е бил преди това,ако е бил 1.3 може да ви потрябват повече,части като лапи за мотора и др. 

- Muncho
- Автомобил:
- Двигател:
ivkata написа:Мисля че трябва да стане!Само гледайте скоростите ако са със жила да вземете и скоростния лостСигурно ще има още неща да изникват но като цяло двг им са еднакви!Хммм ,колега не си споменал голфа със какъв двг е бил преди това,ако е бил 1.3 може да ви потрябват повече,части като лапи за мотора и др.
.. и спирачки, и спирачки

- ivkata
- Автомобил:
- Двигател:
Ееех колега не претендирам че разбирамMuncho написа:ivkata написа:Мисля че трябва да стане!Само гледайте скоростите ако са със жила да вземете и скоростния лостСигурно ще има още неща да изникват но като цяло двг им са еднакви!Хммм ,колега не си споменал голфа със какъв двг е бил преди това,ако е бил 1.3 може да ви потрябват повече,части като лапи за мотора и др.
.. и спирачки, и спирачки

- NovobranecGT
- Автомобил:
- Двигател:
- Жоро Делчев
- BBS Collector
- Автомобил: Golf GTI16V
- Двигател: ABF 1994
- Жоро Делчев
- BBS Collector
- Автомобил: Golf GTI16V
- Двигател: ABF 1994