Въпрос относно дясно огледало на Голф 4

Техническа и сервизна информация за Golf, Vento, Jetta и Bora
asen0v
Автомобил: VW Golf 4
Двигател: AKL 1999

Въпрос относно дясно огледало на Голф 4

Мнениеот asen0v » Вто 17 дек 2013 20:25

Здравейте,
Преди няколко седмици ми откраднаха дясното огледало на голфа. Като казвам огледало имам пред вид само стъклото заедно с пластмасовата поставка и подгряването. Намерих такова стъкло с подгряване и пластмаса от интернет, но когато дойде изобщо не пасва на моето огледало. Първо, че кабелите на подгряването не стигат до буксите на това огледало и второ чоповете изобщо не искат да влязат на предвидените места. Въпроса ми е има ли разлика в огледалата от различните години или модели на голф 4? Да не би да са ми продали огледало, което не е за голф. Ето го и него:
Прикачени файлове
IMG_3075.JPG

Потребителски аватар
Haralampi
Автомобил: VW Golf 4 - 2002
Двигател: 1.6 16V - AZD

Re: Въпрос относно дясно огледало на Голф 4

Мнениеот Haralampi » Сря 18 дек 2013 11:26

На частта пише номер. По него ще разбереш дали е за Голф 4.
Има разлика по отношение на ляв/десен волан, съответно големината на огледалата. Възможно е и да има разлики в зависимост дали са ел. огледала или механични.

asen0v
Двигател: AKL 1999

Мнениеот asen0v » Чет 19 дек 2013 13:53

Пиша развитието на темата, за да може някой с моя проблем да не се чуди като мен един ден :) Успях да закача огледалото. Щипките на това чудо се закопчават адски трудно с риск да се счупи огледалото от натиска. Проблема с подгряването остава понеже крачетата са от другата страна и кабелчетата в моето огледало не стигат до тях. Чрез удължаване на кабелите всичко си дойде на мястото. Остана да сменя и бушона понеже крадеца не е бил особено внимателен и е дал на късо кабелите. Пожелавам му да даде така на късо и контакта в тях обаче с двата си пръста, та да се изпържи жив! Една утрепка по-малко. Даже това си пожелавам за коледа щото аман от селски тарикати!

al3xbg
Двигател: AKL 98

Мнениеот al3xbg » Пет 20 дек 2013 16:24

На мен така ми откраднаха шофьорското и е адски неприятно. Присъединявам се към твоите пожелания към подобни "хора" ...

Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”