RQ:Относно смяна на тясна с широка броня на Г2...

Техническа и сервизна информация за Golf, Vento, Jetta и Bora
Потребителски аватар
kristianatanasov
Автомобил:
Двигател:

RQ:Относно смяна на тясна с широка броня на Г2...

Мнениеот kristianatanasov » Чет 15 мар 2007 21:25

Значи Голфа ми е с тясните брони наскоро ми подариха широки(и предна и задна)интересуваме щивтовете съвпадат ли?просто свалям тесните и закачам широките или си има цака?и ако има може ли да ми помогнете?
2-ри въпрос:широките брони са наполовина бели а колата е тъмно-синя и въпроса ми е каква е технолигията за пребоядисване на броня?

Потребителски аватар
FreeSoul
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот FreeSoul » Чет 15 мар 2007 22:22

Ако броните които са ти подарили са с гредите(не само пластмасите) сваляш тънките с гредите и слагаш широките...

Потребителски аватар
golfarata
"Селски тунинг"
Автомобил:
Двигател:

да

Мнениеот golfarata » Чет 15 мар 2007 22:26

колега слагай и ако станат карай. тесняка става перфектен с широки брони ама има и други работи за смяна да стане "широк". имаш ли основи сменявай и се не бой. колегата по-горе вече ти каза . смело!

Потребителски аватар
biostrong
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот biostrong » Чет 15 мар 2007 22:34

ми гредите са различни колега на широката е по-широка мисля и с различен профил иначе май пак мойе да се закачи ама с коларски болтове javascript:emoticon(':D')
Very Happy . относно боята щом питаш значи технологията е при майстора - ако ти си ги боядисаш след жреме ще ти падне боята а послеще ти вземат и повече пари да ти я оправят ама за 50тина лева ще ти ги пръснат а за броните според мен е нужен и еластификатор като при джантите да не се лющят и от разни камъчета и тн. - успех - ако решиш да си сменяш броните и да ги закачаш на тънки греди пиши кво е станало
ако имаш дебели греди тва вече е друго нещо просто откачаш едните и закачаш другите

Потребителски аватар
FreeSoul
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот FreeSoul » Чет 15 мар 2007 22:34

Ето на тази снимка се вижда къде трябва да вкараш основата( квадратните дупки)

Изображение

А това са двата болта(без средния) на която се държи бронята, освен тези 4 болта (по 2 от всяка страна) на двата калника и по едно "ухо" да го наречем, което също прибира бронята:

Изображение

Потребителски аватар
golfarata
"Селски тунинг"
Автомобил:
Двигател:

евала на колегата!

Мнениеот golfarata » Чет 15 мар 2007 22:45

да! уважавам! само трябва да си смени водачите за броните / окло 10 лева/ ако има основите и - го!

Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”