Jetta 2 1.6 - Ел. карбуратор
- Tenchoo Tenevv
- Автомобил: Jetta
- Двигател:
Jetta 2 1.6 - Ел. карбуратор
Здравеите Джетата е 1.6 мотора обаче е с този ел. карбуратор и изван града ми дажа 5.0 - 5.5 разход ,но в града 10.0 12.0 разход а зимно време достига градско 20.0 за това малко моторче.. Питането ми е..: има ли някакаж вариан да гори по малко.., Някои ми казват 4е от карбуратора можело да се настрои по малко щяла да варви но щяла да гори по малко .. което мисля 4е няма как да стане на тоя ел карбуратор таи като е мн мн мн шибан за градски условия
има ли изобсхто някакав вариант да се пипне и да стани тази работа!!!??

-
- Автомобил:
- Двигател:
Re: Jetta 2 1.6 - Ел. карбуратор
Здравей , колега.
Честита Коледа .
Този карбуратор няма ускорителна помпа няма и винт за качеството на гориво , а само за количеството т.е. няма го онзи винт за оборотите при масовите карбуратори.Провери за течове ,другият вариант е елкон .Повишен разход може да се получи и от ламбда сондата до 30 процента.Аз съм със същия карбуратор но не ми работи пневмо-мотора на газ я карам и си гори нормално около 8-10 в града в зависимост къде зареждам
Честита Коледа .
Този карбуратор няма ускорителна помпа няма и винт за качеството на гориво , а само за количеството т.е. няма го онзи винт за оборотите при масовите карбуратори.Провери за течове ,другият вариант е елкон .Повишен разход може да се получи и от ламбда сондата до 30 процента.Аз съм със същия карбуратор но не ми работи пневмо-мотора на газ я карам и си гори нормално около 8-10 в града в зависимост къде зареждам
- stefan4o
- Автомобил: VW Jetta
- Двигател: PN 1990+KR 1987
- Контакти:
Re: Jetta 2 1.6 - Ел. карбуратор
Сериозно ли твърдиш, че колата ти гори 8 газ градско?
Към автора - трудно ми е да повярвам, че кола, която гори 5/100 бензин извънградско ще изгори 20/100 градско, доста при това. Как го засече?
Само не ми казвай по стрелка

Към автора - трудно ми е да повярвам, че кола, която гори 5/100 бензин извънградско ще изгори 20/100 градско, доста при това. Как го засече?
Само не ми казвай по стрелка

Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”