проблема ми е, че страшно леко си влиза т.е. почти няма разлика между първа и задна. гледах вътре пластмасите няма счупено нито изядено кой знае колко но забелязах че скоростния лост има един ход от порядъка на 1-2-3 милиметра на горе на долу и като го дигна на горе ... всичко е перфектно но като го бутна на долу и ... Да го обясня и по друг начин. Като дръпна скоростния лост в крайно ляво положение и едвам едвам се усеща кога преминава зад стопера за задната и за мен няма проблем но ... колата я кара и приятелката ми от време на време апък нямам резервни стопове и брони
А тва е много кофти карах на един приятел двоиката същата работа с тая първа се измъчих задна по скоро целех задна и трета от колкото първа Но тои ми каза че му се е изял палеца дето за задна и за това
И мойта е така има една сферичка на която лагерува лоста и с времето се изяжда,около 10-12 лева струва но смяната става на канал т.е. сваля се изпускателната тръба и е трудоемко.
Achim Lauritzen написа:И мойта е така има една сферичка на която лагерува лоста и с времето се изяжда,около 10-12 лева струва но смяната става на канал т.е. сваля се изпускателната тръба и е трудоемко.
демек ми каза ... "карай си я така и просто не давай на приятелката да кара "