Свързване на кабели на климатроник голф 3
- forca
- Автомобил: GOLF 4 R 32 my dream
- Двигател: one day you may.....
Свързване на кабели на климатроник голф 3
Колеги тарсих в търсачката но не видях нещо свързано с моя проблем от няколко дни правя една трансформация на моя голф преминаване от климатик към климатроник така как се сваля и как се слага знам проблема ми е в кабелите днес монтирахме въпросния компютър и всичко останало само искам да отбележа че аз ще му ползвам само парното и да махна тия врътки и така значи като дадем на контакт всичко се включва клапите си работят нормално но вентилара не тръгва като минат около две минути и на дисплея изписва НЕ и чак тогава почва да духа някой кабел ли ше е или датчик незнам колата ми е vw golf 3 GTi 2.0 94 г. частите са от 96 г. като мойта кола марката на климатроника отпред пище climatronic ако някой запознат с кабели ще съм му много благодарен от Сливен съм приятели които познавам немогат да ми помогнат а пича с който го правим сме в заданена улица
-
- Автомобил: vw vento
- Двигател: ABU
Re: Свързване на кабели на климатроник голф 3
колега,сигурни ли сте,че проблема не е съществувал преди?всички датчици наредени ли са по местата им?като натиснеш економи пак ли е така?защото мисля тогава работи на парно
- forca
На управлението имам само auto и off както съм написал аз ще му ползвам само парното махнал съм му радиатора за фриона имам частите и съм сложил частите само които са вътре в купето искам просто да му ползвам управлението да не съм със врътките няма да слагам компресори вентилатори и други истории дано сте ми разбрали идеята
- didkoltd
- Автомобил:
- Двигател:
Има писано из темите как се прави диагностика,намери информацията и му пусни тест.Ако има ел проблем той ще си каже !
Щом управлението няма ECON няма да е от кола 96-та със сигурност!
Щом управлението няма ECON няма да е от кола 96-та със сигурност!
-
- Автомобил: vw vento
- Двигател: ABU
разбрах ти идеята,щото и на мен ми се върти такава в главата ама не мога да се наканя да направя интервенцията.разликата е че аз си взех цяла кола за донор.92 година е моя донор и има економи.доколкото знам има няколко модела слагани в голф(за италианските говоря) нз как е с оригиналните
- forca
пичове седя и си мисля и с други колега коментирах възможно ли е да прави това заради липса на фриони,датчици,вентилатор,и още нещо липсващо и тая грешка ли е незнам която ми се изписва след определо време НЕ на мястото на градусите и чак тогава тръгва вентилатора някой знае ли това грешка ли е какво означава
- didkoltd
- Автомобил:
- Двигател:
Колега уточни климатроника допълнително слаган ли е или е оригинален?
- forca
Значи колеги мойта кола оригинално е с климатик с врътките нали така се води сега и слагам климатроник правя тая модификация заради врътките и защото така или иначе бяха ми се прецакали клапите на парното не духаше топло както преди и зариди по-добрия фейс на климатроника
- Bai Sando
- Автомобил: Audi A 3
- Двигател: 2000 TDI 2006г
Разбирам какво искаш да направиш,но все си мисля,че заради липсата вече на самия климатик или някой от датчиците му и климатроника си ги търси и за това не тръгва.Явно трябва да го залъжете някак си,но не знам как 

- forca
Значи аз съм написал по горе няколко пъти съм обяснил всичко си тръгва няма проблеми клапи за посоки на въздуха клапи за топъл и студен приток на въздоха само има едно нещо при подаване на контакт самия вентилатор не тръгва веднага дори и когато му зададеш ръчно просто след стартиране трябва да мине около две минути изписва НЕ и чак тогава почва да духа
- forca
Колеги климатроника си го монтирах така чакам си да си види грешките и после си тръгва но най-важното е че съм с друга визия проблема явно си е от някой датчик който липсва или който не е вързан но както и да е вече е на колата и си върви и му се радвам ако се счита тая тема може да се трие благодаря на всички отзовали се 

Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”